Nem értem a cseresznyét! Valaki el tudná nekem magyarázni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 15:02
1/7 anonim válasza:
Kicsit lemaradtam. A v2.1-es menüjében (balra fent a legelső) volt egy olyan, hogy change. Ha arra rákattintottam, akkor valami hasonló hangot adott, hogy ssssssznyeeee.
Most ruszki törés van a gépemen. Ha ugyanott kattintgatok, akkor annyit hallok csak, hogy Tyihá!
A gépem is öreg, csak egy magos.
2/7 anonim válasza:
A cseresznye egy ízletes, zamatos gyümölcs, mely párosával terem a cseresznyefán. Golyó nagyságú, a színe élénkpiros. Sok benne a vitamin és a vas.
A fene, hogy elmúlt a nyár, most nem ehetek friss cseresznyét :'-(
3/7 A kérdező kommentje:
de én akkor se értem! mi van.... na, lécci, magyarázzátok már el!!!!!!!!!
2013. szept. 29. 17:43
4/7 anonim válasza:
Jelentkezz a moszkvai Bишня Pазъяснительный Yниверситет Aйников most induló глупо вишни tanszakára.
5/7 anonim válasza:
Cseresznye egy mozaik szó.
CSe- az a csemete
resz- reszketve
nye- nyekeg
6/7 anonim válasza:
Atombombával nem lehet fagyit aratni. Te tudatlan!
7/7 anonim válasza:
インターネット上でそれを探してください。おかしい、あなたが書いたものを言うが、2番目のコメントは少し多すぎると合計値で冗談を台無しに。
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!