Meg Tudod-e, ezt magyarázni?
Figyelt kérdés
Robbanásokat hallok meg valami/valaki magától beszél a hangszóróba :O És itt ez a "lufi" [link] az izé egész hazáig követett engem. Pedig nincs is szülinapom... Ilyenek támadnak meg: [link] nagy nehezen egy Getsuga Tenshou vagyis Égmetsző holdagyarral legyőztem... Jah meg mellesleg pénz eső van :S Ezt mind az UFO-k csinálták... Szerintem! Meg tod ezt magyarázni?2013. júl. 11. 11:43
1/11 anonim válasza:
nagyon gyorsan áljál le az anyagról.!!!!!!
2/11 anonim válasza:
Persze, hogy meg tudom. Be vagy bszva, de nagyon.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem ittam esküszöm! De láttama az UFO-kat!!! Ők voltak...a
2013. júl. 11. 14:00
6/11 anonim válasza:
úristen!! velem is ez történt! :O
7/11 B2man válasza:
Megmagyarázni meg tudom, de nem értem!
8/11 A kérdező kommentje:
Ember!!!!!!! Ma voltam fogorvosnál, NEM IS EMLÉKSZEM,HOGY EZT A KÉRDÉST én írtam volna ki,biztos amit kaptam nyugtatót... FUCKKK. Ilyen még nem volt!! :))))) :) :) :) looooool LOOOOOLL xDD XDD _d_ :d :D
2013. júl. 11. 20:23
9/11 anonim válasza:
kedves kérdező.........................
......
.....
.....
....
.....
......
.......
.........
......
....
.....
.......
..........
.......
.....
.......
...........
.....
........
..........
.....
......
......................te egy idióta vagy
10/11 A kérdező kommentje:
hát fogjuk rá xDD
2013. júl. 18. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!