H1n1. Almát? :D
Figyelt kérdés
aki nemérti irjon:D:D2009. nov. 5. 16:45
11/23 anonim válasza:
nem akarok kötekedni, de ezt Kovács András Péter is mondta már.. :D
és am: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__482843-..
=P
13/23 anonim válasza:
Jaj, most úgy folynak a könnyek a szememből a röhögéstől, minha legalábbis hagymát ettem volna!
Most hallottam először...
14/23 anonim válasza:
én szeretnék kötekedni...max az almát tettétek hozzá..de még aztse mert az előző kérdések között volt..a h1n1 pedig egy KAP vicc..szánalmas
17/23 A kérdező kommentje:
18:08-as ha te is én is kötekedek. attól még hogy neked nincs kreativitásod kitalálni ilyet nekünk lehet. nem láttam hogy fentvan a kérdés. pedig kerestem. sajnálom hogy csak kötekedni jöttél. ha ezért vagy fent inkáb töröld magadat nem fogsz hiányozni senkinek. viszlát
2009. nov. 5. 20:21
18/23 anonim válasza:
18:08 as vagyok..már bocs de ku.rv.ára jobbat találok ki..és legalább vártál volna ezzel a viccel 2 hónapot..ne 2 hetet..és akkor nem szánalmasozlak le..ennyí
19/23 A kérdező kommentje:
milyen 2 hónapról beszész? végignéztem naggyából a kérdéseket és olyan cím nemvolt hogy h1n1almát! elismerem valaki leirta. de az nemláttam! azért is raktam fel mert nemláttam. abból a címből meg nemjövök rá a tartalomra hogy Ki nem érti? bekéne nyelni hogy ebből te jöttél ki rosszul. akinek volt megjegyzése normálisan leirta,( pl tegnap 17:04-es)... de te paraszt módon kötekedni jöttél. ennyi vagy emberileg. további szép napot
2009. nov. 6. 14:45
20/23 anonim válasza:
Baz.d meg 2 hete vt showder klubba -.-"""""""""
Én ennyí emberileg? ebbe is belekötnék..utálom ha ellopják más viccét..főleg ha Showder Klubbol van a vicc :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!