Mi a legelvetemültebb dolog, amit életedben tettél?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok az igazi rossz fiúk/lányok válaszára:D2013. szept. 13. 17:34
31/39 anonim válasza:
Nehéz megítélni, majd odafönt Szt. Péter segít. :-)
32/39 anonim válasza:
Talán az volt a legelvetemültebb, amikor gyerekkoromban megöltem 20-30 békát különböző módszerekkel. Sokat fa tüskéjével szétvagdostam, jó néhányat földhöz vágtam, kővel, lapáttal agyonvertem, egyet-kettőt megégettem, vízbe fullasztottam. A legjobban azt élveztem, amikor többet összegyűjtöttem, és egymás szeme láttára kínoztam őket halálra. Későbbi fiatalkori rémtetteim csak emberek ellen irányultak, és anyagi természetűek voltak, ezért elmaradnak ettől.
33/39 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és eszembe jutott, hogy volt egy barátnőm, akinél ott aludtam, és húgával hármasban feküdtünk egy ágyban, én pedig húgának a kezébe adtam a szerszámomat. Eléggé rám volt kattanva a kis fruska, pedig még csak 14 éves volt. Ezután az eset után nem láttak többé szívesen annál a háznál.
34/39 anonim válasza:
Játszótéren a kis játszóházba szartam utána bele hugyoztam a csúudába. Hirtelen ennyi.
37/39 anonim válasza:
Egyszer befingottam a busz hátuljába abban bízva hogy a menetszél elviszi a szagot.
38/39 anonim válasza:
Papucsban vittem ki a szemetet.
39/39 anonim válasza:
Egyszer bedugtam a fütyimet a kismajom ketrecébe, azt majdnem leharapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!