Lehetséges lenne az, hogy oroszlánt vagy tigrist tartsak házőrzőnek?
Figyelt kérdés
Nappal bezárnám egy külön ketrecbe, és éjszaka kiengedném. Biztos kéne valamilyen engedély is hozzá.2013. szept. 8. 18:10
1/15 anonim válasza:
Engedély az tuti. Meg az is, hogyha csak nem vagy valami nagyon különleges védelmet igénylő személy, akkor ÉN NEM engedélyezném
4/15 anonim válasza:
Nem éppen... Amúgy kíváncsi lennék, hogy hogyan zárnád be ketrecbe. :D
5/15 anonim válasza:
Hát te inkább ne tartsál ilyen állatot.
6/15 anonim válasza:
1. vagyok, mit tennél, ha pl. éjszaka valakit széttépne?
Mert az a hatóságokat rohadtul nem fogja érdekelni, hogy illetéktelenül be akart hatolni hozzád egy idegen,az viszont igen, hogy egy általad tartott - amúgy a természete szerint vadon élő - állat meggyilkolt,széttépett egy embert...
7/15 anonim válasza:
Majd azt mondja hogy nem ő tartotta ott, csak valahogy odakerült. Végülis a vakond sem sem kér engedélyt mikor behatol egy kertbe... ;-)
8/15 A kérdező kommentje:
A bezárás az tényleg kihívásos lenne, de mondjuk ha az engedélyt megkaptam rá és kirakom a kapura, hogy veszélyes állat, akkor az engedélyben biztos van valamilyen pont, hogy mi van akkor ha széttép valakit.
2013. szept. 8. 18:21
9/15 anonim válasza:
Magánszemély soha a büdös életben nem kap ilyen engedélyt. Mi is lenne akkor, ha minden második ember oroszlánt tartana..
Különleges feltételek kellenek a vadállattartáshoz.
Arról nem is beszélve, hogy a tigris veszélyeztetett faj, alig pár ezer példány él belőle az egész világon.
Egyébként jó eséllyel megvédené a területét, nemhogy egy betörő, de még te sem élnéd túl. Előbb-utóbb valamilyen baleset folytán téged is levadásznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!