Tényleg ki kel a hasamból a barackmag?
Az a gondom, hogy tegnap ettem barackot és le nyeltem véletlen a magját.
Ma megkérdeztem mamámat nem-e lesz belőle bajom és azt mondta hogy ki fog kelni a hasamból a fa, azaz meg fogok halni. (gondolom én
Mennyi időm van hátra?
Nagyon félek
hát nem tudom...
én a helyedben biztos meginnék rá 1-2 liter nagyon durva gyomirtó szert, lehet hogy kimarja a gyomrod, de még mindig jobb, mint egy barackfa, ami természetesen 7 nap múlva kinő a hasadból
Első vagyok.
A kérdést a kérdező, nem a humor kat. tette fel, hanem az ételek,italokhoz. Ezért válaszoltam azt, amit....és a második is.
Később tették át ide.
Ó-ó, te szegény lélek!
Amikor kisgyermek voltam velem is ez történt!
Kinőtt belőlem a cseresznyefa. Átvágott az agyamon ezért egy kicsit sérült vagyok úgymond. Egy ajtón nem férek be, viszont cuki mert a fejemről szedik le a cseresznyét az osztálytársaim télen:) Ja és majd sokat locsold a fejed (a legjobb december közepén jéghideg vízzel ez nagyon hat!!!) és egészséges termésed lesz! Aztán majd küldjél képet a kicsikékről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!