Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg ki kel a hasamból a...

Tényleg ki kel a hasamból a barackmag?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy tegnap ettem barackot és le nyeltem véletlen a magját.

Ma megkérdeztem mamámat nem-e lesz belőle bajom és azt mondta hogy ki fog kelni a hasamból a fa, azaz meg fogok halni. (gondolom én

Mennyi időm van hátra?

Nagyon félek

2009. nov. 2. 17:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...

én a helyedben biztos meginnék rá 1-2 liter nagyon durva gyomirtó szert, lehet hogy kimarja a gyomrod, de még mindig jobb, mint egy barackfa, ami természetesen 7 nap múlva kinő a hasadból

2009. nov. 2. 17:45
 12/18 anonim válasza:
Hogy kikeljen a gyomrodban egy akármilyen mag, ahhoz kell fény, levegő, víz! Majd természetes úton távozik!
2009. nov. 2. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:de ha a kérdező most iszik egy pohár vizet akkor kikell nyitni a száját->fényis meglessz a feje meg ugyis teli van levegővel XD..szoval igen kifog nőni..majd ne felejcsd el lemetszeni :D
2009. nov. 2. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem én nem tudom. De az is lejet, hogy egy nagy Obama arc lesz a hasadon később. Miért másnak lehet?
2009. nov. 2. 18:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Most röhögtök rajta - de nemrég kaptak ki valakinek a tüdejéből egy 15 cm-es kis fenyőt. Halvány lila fogalma sincs senkinek, hogy hogyan került oda (a magja persze, mert szépen rendesen belenőtt a tüdőbe).
2009. nov. 2. 22:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A kérdést a kérdező, nem a humor kat. tette fel, hanem az ételek,italokhoz. Ezért válaszoltam azt, amit....és a második is.

Később tették át ide.

2009. nov. 3. 08:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Ó-ó, te szegény lélek!

Amikor kisgyermek voltam velem is ez történt!

Kinőtt belőlem a cseresznyefa. Átvágott az agyamon ezért egy kicsit sérült vagyok úgymond. Egy ajtón nem férek be, viszont cuki mert a fejemről szedik le a cseresznyét az osztálytársaim télen:) Ja és majd sokat locsold a fejed (a legjobb december közepén jéghideg vízzel ez nagyon hat!!!) és egészséges termésed lesz! Aztán majd küldjél képet a kicsikékről!

2009. nov. 6. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
most őszintén! szerinted hogy lesznek a barackfák? amelyik fáról leszedted te azt a barackot, az is ember volt, csak ő is megette a magját. majd mond hol fog kinőni belőled a fa, eszek rólad :D
2009. nov. 8. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!