Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki kóstolta már meg a...

Valaki kóstolta már meg a saját székletét vagy vizeletét?

Figyelt kérdés
De most tök komolyan kérdem. Ja és csak olyan válaszoljon aki már megkóstolta vmelyiket a 2 közül! (nem mintha én megakarnám enni a saját szaromat, ezt csak úgy kíváncsiságból kérdem) :)

2013. aug. 25. 17:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
75%
en lanyoket szoktam kostolni.fizetek is erte
2014. febr. 9. 10:08
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
FÚJJJJJJJ!!!!!!!
2014. jún. 26. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Fújj de undorítóak vagytok! Én a számba nem venném egyiket se.
2017. máj. 9. 20:52
 14/19 anonim válasza:
79%
Én már kostoltam és nagyon izgat ha össze kenem magam vele föleg a hajamat de az ise nagyon rossz és keserű ezért le szoktam a szarról
2017. nov. 17. 14:15
 15/19 anonim válasza:
63%

Eloszor is az Eletaz csupa rejtely. Azert kezdtem igy mert amit most irok az kulonosen bizonyitja!

*En egyszer evekkel ezelott egy nagyon szep feneku csajnak nyaltam a popsijat. Tiszta volt es finom,de kezdte nyomni lassan a szep barna kakit es en kicsit megkoztoltam. Utanna fertotlenitovel oblitettem a szam,es gargarizaltam mert erztem,hogy fertozo hatast valtott ki. Nem let bajom,de ha nem fertotlenitettem volna,akkor biztos lett volna! **Evekkel kesobb ugy jott a dolog,hogy hasonlo eset ismetlodott (egy masik lannyal), es semmi DE semmi bajt nem okozott!!? sot kisebb mennyiseget ettem is. Az a lany mondta,hogy volt egy fiuja,aki pedig mindmegette!!...nem csak kostolta,es ez ment honapokon keresztul! Hat ez teljesen hihetetlen. Igen, tudom ez orultsegnek tunik,de az orultseg felett hogy lehetseges ez?

2018. febr. 21. 05:24
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Igen én például mindig tálba szarok és hugyozok, összekeverem öntök bele tejet, lisztet két tojást és megsütöm. Tök finom
2019. dec. 14. 22:08
 17/19 Kancácska válasza:
Ha a szervezet gyulladásban van erősen sárga a vizelet. Vagy ha ritkábban kell, keveset iszik akkor is sárga, világosabb. Ha sok folyadékot iszik valaki rengeteget jár pisilni akkor egész világos. A sűrübb vizelés során a vese kevesebb salakanyagot választ ki, kevesebb a vizeletben az üledék, tisztább, szagtalanabb.
2023. ápr. 1. 06:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Ebben a kérdésben mi a vicces, vagy miért került a humor kategóriába?
2023. ápr. 1. 08:28
 19/19 anonim válasza:
Kérdezd anyad
2023. aug. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!