Növény vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mindig nyáron növök a legtöbbet, amikor süt a nap, ebből az következik, hogy növény vagyok.
Ha valaki meg szeretné cáfolni az állításomat csak és kizárólag egy másodfokú matematikai egyenlettel teheti meg.
2013. aug. 25. 12:59
12/14 anonim válasza:
nna, kerdezö, hogy döntöttel? mi itt kitesszük az agyunkat a jobnal jobb elmeletekkel, te meg...?
Leveleid milyen szinuek?
13/14 anonim válasza:
Én itthon szoktam a virágaim mellé néha kiülni és fotoszintetizálni. Felemelő érzés, és kevesebbet is eszem. A jobb kézfejem kezd zöldülni. Esetleg egy közös fotoszintézis?? ;)
14/14 anonim válasza:
Szeretném cáfolni. Azért nem lehetsz növény mert
A növények nem tudnak gépelni gyakorira
A növények nem tudják mi az a nyár csak úgy nőnek, gyökereznek és buták
A növények egyáltalában nem is tudják mi az a cáfolat, a matematikai egyenlet, meg miegymás, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!