Növény vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Azt vettem észre, hogy mindig nyáron növök a legtöbbet, amikor süt a nap, ebből az következik, hogy növény vagyok.
Ha valaki meg szeretné cáfolni az állításomat csak és kizárólag egy másodfokú matematikai egyenlettel teheti meg.
Növények a
X'=f(X)*K*X²*Y(t) (1)
dinamikai egyenlet szerint növekednek, ahol az Y a napütés mennyisége (ami persze kicsit szinusszerü, de ezt már kitaláltad), f(X) a növekedés növekedésének mértéke, K meg az idöhójárási állandó.
Ezzel összefüggésben a spóráikat és magjaikat
évente 1 szer, a f(X) lokális
maximumakor bocsájtjak ki. (2)
A Te növekedésed löketszerüen megy végbe, csak 3 évig a magkibocsájtásod meg nyáron átlagosan ötóránként, télen hét.
Mivel a növénységi (1) és (2) kritériumoknak nem feleltél meg, ma éjfélig add le fényképes növényigazolványodat, vegyél végre föemlösöknek kötelezö BKV bérletet
és elözö fogadásunk értelmében jössz 10üveg Martinival meg a növéred telefonszámával.
Az elözö áltudományos álgondolatokkal szennyezi tudatod! nincsenek is neki egyenlete, még 0.fokuak sem! ne higgy neki, én vagyok az úgy az igazság és az élet!
Virág az ember, csak virág
Kurtágnak van egy ilyen műve- Bornemissza Péter versére
http://www.youtube.com/watch?v=nkWNU4_s_9c
"A halál, mint egy tőr a madarat,
megcsap és ellep tégedet is.
Virág az ember"
öö..ja..humor.. Móricka megy a sivatagban és találkozik a nyuszival. (hehe, nincs is ott nyuszi)
És! Csak akkor kell egyenlet írnom, ha cáfolni akarom a kérdező állítását (ott írja a kérdésben). Legjobb tudomásom szerint én nem cáfoltam :)
hm. Valóban, a növénység fennforgása itt nem a Kérdezö miatt követelt meg matematikai exaktáltságot, hanem mert enélkül lehetetlen gondolkodni. Ki hallott már valaki, hogy fontos dolgokban, az agráriumban is számolnak, mérnek statisztikát készítenek, aztán proteineket vonnak ki, dns-t szekvenálnak, és megint statisztikát készítenek. Nincs menekvés a matek elöl...
Meg a háztartáspénzröl is úgy döntünk, hogy még összeadni sem tudunk? Izé, 10Mrd fölött ez nem érvényes.
üdv!
Én nem tudok fotoszintetizálni, de megtanulom! jöhetek? Cserépben még nem áltam, de mindent el kell kezdeni...
30+F, biofizikus (könnyen tanul!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!