Szerintetek mennyire nyerő a következő csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
Beviharzok valahova, odalépek az első helyesebb lányhoz, majd azt mondom neki...
- Ohhh, figyelj, a jövőből jöttem, ahol hatalmas szörnyek törtek elő a tengerből. Ezt az eseményt csak úgy tudom kitörölni a történelemből, ha te randizol a mostani énemmel. Tíz perc múlva belép az ajtón. Rajtad áll az emberi faj jövője... Sok sikert!
Utána tíz perc múlva úgy jövök be, mint a pap ki a templomból mise után...
És várom az eredményt.:D
2013. aug. 21. 08:38
4/14 anonim válasza:
Szerintem vagy kosarat fogsz kapni hogy a csajt ilyen hülyének nézed vagy a másik, hogy tök szőke és beveszi ezt!Bár lehet, hogy aranyosnak fog vélni így randizik veled!:)
5/14 anonim válasza:
Sztem ez nagyon gáz. Persze az se mindegy, hány éves vagy.
6/14 anonim válasza:
Én gyerek hatalmasat szakadnék, és elmennék veled xDDDDDDD
de nem randizok.
7/14 anonim válasza:
Milyen értelemben mennél el? Mert én ott helyben.
8/14 anonim válasza:
elmennék vele randizni:) csak h ehhez fiatal vagyok ezért írtam, h nem randizok:)
15L
9/14 anonim válasza:
jaaaa értem már, bocsi mindig rosszra gondolok :)
3/F
10/14 anonim válasza:
JAAAAAAJ ez most esett lexDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!