Hallottatok róla, hogy mit terveznek a dalekok?
Figyelt kérdés
A dalekok mozgolódnak, ezért kérem a Földön rekedt Időlordokat, hogy segítsenek kinyitni az Időzárat, hogy a többi Időlorddal együttt visszaverjük a dalekokat.2013. aug. 18. 11:44
11/12 Dalek Traak válasza:
Visszatértem ostoba emberi lények! Azért nem voltam itt mert a valaha volt legnagyobb tervünk előkészítésénél segédkeztem. Sajnos még nem mostanában lesz kész, de addig sem nyugodhattok. Vár még rátok néhány meglepetés...
12/12 anonim válasza:
A dalekok nem olyanok ahogy az Arkheledák mondják a Szatubán, sokkal következetesebbek szóval én elötte az Erpiuszra utaznék, hogy pl egy Krihestür mit mond mert ha valaki, akkor ő vágja a témát. Na nem baj, az Időlordokkal meg az a baj, hogy sosem volt olyan bolygólyuk ami normálisan terraformálva lett volne, ezért kb a Tauhantáikban se szerepel semmien időzár, ezt csupán a galaktika 366. nap évében megirt Eudonban van némi utalás és ez a tévhit ezért terjedt el. Olvass bele a Kholádok Tauhantáiba is ne csak az Időlordokéba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!