Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek mennyi esélyem...

Szerintetek mennyi esélyem van a csajoknál Paladinként (lvl.50)?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, mind a sárkányvadászokra bukik. :S Pedig ők megtagadják Innos-t... :(

Még az orkoknak is hamarabb lett barátnője, mint nekem! Segítsetek!

2013. aug. 18. 01:15
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Megkeresem azt a páncélt. Talán szerencsém lesz, és útközben belebotlok egy sárkányba. No, nem csupán azért, mert talán úgy ki tudok egy hercegnőt szabadítani. A tojásuk miatt. Mire visszatértem keresd meg nekem a sajtos sárkánytojás omlett receptjét.
2013. aug. 18. 02:26
 32/39 31topsecret válasza:
Jó utat és sok szerencsét ! És a receptet ki fogom keresni addigra, sőt mivel 15.000 felett vásároltál ezért a visszaváltoztatás mellé a receptet ingyen adom !
2013. aug. 18. 02:30
 33/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm, becsületes kereskedő vagy. Innos büszke lenne rád. Csak kérlek, azt ne kérd, hogy elvigyem a fiad/tanítványod a küldetésemre. Az összes társam eddig fennakadt a tereptárgyakban, össze vissza rohangált, amikor követnie kellett volna, elfutott harc közben, és megitta az összes potion-t. Ja és leálltak minden élőlénnyel harcolni. Vicceskedvű mágus lehetett aki kitalálta a mesterséges "intelligenciát". No mindegy, Isten veled, kereskedő!
2013. aug. 18. 02:34
 34/39 anonim ***** válasza:
Én csak a Hello Kitty kalandjaival szoktam játszani.
2013. aug. 18. 02:37
 35/39 31topsecret válasza:
Rendben van, nem kérlek meg rá. Isten véled, paladin !
2013. aug. 18. 02:39
 36/39 anonim válasza:

milyen jól összehangolódtatok :D

A gyk világában mindenki megtalálja amit/akit keres :D

2013. aug. 18. 02:54
 37/39 anonim válasza:
19es.. Nem feltétlen kell vmit is csinálnia.. Nekem volt WoW kocka barátom.. amikor beszéltünk telefonon akk is csak 1x lépett ki WoWból, amúgy ki volt hangosítva.. sose sportolt, nem volt a legjobb pasi a világon, kb minden 2. mondata WoWval kapcsolatos volt, de őt szerettem a legjobban.. bár szakítottunk, én őt még mindig szeretem.. pedig nagyon régen történt a dolog..
2013. aug. 18. 05:19
 38/39 anonim válasza:

Ja, én is kockákkal járok mindig, más szóba se jöhet mivel én is szeretek játszani, de olyan még sohasem volt, hogy a srác inkább játsszon, mint velem foglalkozzon.

Tesóm szintén kocka, de mellette nagyon jó munkája van és rendszeresen sportol is.

Az hogy valaki játszik semmit nem jelent, csak nem tanácsos plázacicát összeszednie. :D

(mondjuk attól függ, mire)

2013. aug. 18. 12:36
 39/39 31topsecret válasza:
36-os válaszoló: milyen igaz :D
2013. aug. 18. 22:57
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!