Szerintetek mennyi esélyem van a csajoknál Paladinként (lvl.50)?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, mind a sárkányvadászokra bukik. :S Pedig ők megtagadják Innos-t... :(
Még az orkoknak is hamarabb lett barátnője, mint nekem! Segítsetek!
2013. aug. 18. 01:15
21/39 31topsecret válasza:
Igazi márkás rúnák (rajtuk is van a "rúnadidasz" felirat), tudsz is velük fényt gyújtani, szóval akkor áll az alku, ugye ?
22/39 31topsecret válasza:
Ja, és értem mire gondolsz :)
23/39 A kérdező kommentje:
Áll. Itt a pénz. (Remélem nem ad küldetést.)
2013. aug. 18. 01:58
24/39 31topsecret válasza:
Köszönöm a vásárlást. Ha küldetés, vagy valami varázscucc, kell, gyere máskor is. További szép napot ! (estét?)
25/39 A kérdező kommentje:
Hát információ kéne. Amikor megöltem a démont, eladtam a Tűzmágusok szent ereklyéét. (Egy ilyen amulet volt, gondoltam már úgyse kell.) De most a tűzmágusok kérik vissza. Kicsit félek, mert úgy láttam a királyságban megszaporodtak a színesbőrűek. Mi van ha már rég beolvasztották, mint fémet?
2013. aug. 18. 02:06
26/39 31topsecret válasza:
Hát, talán a mágikus könyvem (fészbook) segítségével ki tudom deríteni viszonylag olcsón, 3 aranyért.
27/39 A kérdező kommentje:
3 arany?! Ez rablás! (Figyelmen kívül hagyom a tényt, hogy most fizettem neked 15.000-et) Inkább órákig vándorlok a királyságban (miközben minden második percben megtámad valami élőlény, és akkor az aláfestő zene is idegesítővé válik) és megkeresem őket magam!
2013. aug. 18. 02:12
28/39 31topsecret válasza:
Akkor legyen 1 arany, így már jó ?
29/39 A kérdező kommentje:
Rendben, mondd mit látsz a varázskönyvedben, te kereskedőnek álcázott tolvaj?
2013. aug. 18. 02:15
30/39 31topsecret válasza:
Hmmm... Sajnálom már beolvasztották és eladták a feketepiacon, de ne aggódj, tudsz tőlem venni hamisítványt vagy ha megtalálod azt a páncélt amit készítettek belőle (adidasz páncél fekete alapon arany díszítéssel), akkor visszacsinálom ingyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!