Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segítség! Ébredés elött azt...

Segítség! Ébredés elött azt álmodtam, hogy a laptopom eltört, aztán már nem is tudtam befejezni a dolgom. Ez jelenthet valamit? Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Az érdekes, hogy álmomban ugyan csúnyán megtört a gépem gyönyörũ teste, de azért a vinyó még müködött, és a rendszer is, kivéve nehány billentyüt, de azért nagyon ijesztö volt, kb. csak az imádság tartotta egyben. Szívdobogással ébredtem! Ha ez valóban megtörténik, nincs pénzem, hogy egy szép újat vegyek*sóhaj* - csak komoly válaszokat, plíz.

elöre is Köszi! Egyáltalán nem kötelezö segíteni, és durva beszólásból már van elég, kösz. Inkább csekkold a kulcsszavakat.

2013. aug. 12. 01:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondj el öt Miatyánkot, majd cseréld le a szar Windows-t Linuxra.
2013. aug. 12. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Add meg neki a kegyelemdöfést ásd ki a nyughelyét(szemeteszsák pl.), majd sirasd meg és küldd a kis laptop angyalkák közé... :)
2013. aug. 12. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Te még nem ébredtél fel?? És mibe írtad a kérdést? Még csak most jöttem rá... Pozitív pacsi! Megfejtettem:) (remélem)
2013. aug. 12. 10:16
 4/5 A kérdező kommentje:

nagyon koszonom, bar meg mindig kerdojelek millioi sorakoznak:

@ciganysongoku: mia za songoku? ha nem vmi japan kardharcos, sertesed vert kivan: maverik meerkat ubim van, a double boot win7 et senki nem tudta rambizonyitani!!!

#2, 3, valami felreertes lehetett, en ugy tudom, azota folebredtem, bar ez szörföles kozben neha nem vilagos, de igy is nagyon aggodom a jovo miatt. most a lapimnak biztos rosz karmaja lett, nem?

@#1, nem is vagyok megkeresztelve, a miatyank igy nem karos, sot eletveszelyes?? Talan valamo roboezotérikus aldozati szertartas segitene?

2013. aug. 12. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondolgodtam, mostanra világossá vált: Isten gyülöli a laptopomat, és ti is! Ettöl most Istennek képzelitek magatokat, így jobb..?!
2013. aug. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!