Segítség! Ébredés elött azt álmodtam, hogy a laptopom eltört, aztán már nem is tudtam befejezni a dolgom. Ez jelenthet valamit? Te mit tennél?
Az érdekes, hogy álmomban ugyan csúnyán megtört a gépem gyönyörũ teste, de azért a vinyó még müködött, és a rendszer is, kivéve nehány billentyüt, de azért nagyon ijesztö volt, kb. csak az imádság tartotta egyben. Szívdobogással ébredtem! Ha ez valóban megtörténik, nincs pénzem, hogy egy szép újat vegyek*sóhaj* - csak komoly válaszokat, plíz.
elöre is Köszi! Egyáltalán nem kötelezö segíteni, és durva beszólásból már van elég, kösz. Inkább csekkold a kulcsszavakat.
nagyon koszonom, bar meg mindig kerdojelek millioi sorakoznak:
@ciganysongoku: mia za songoku? ha nem vmi japan kardharcos, sertesed vert kivan: maverik meerkat ubim van, a double boot win7 et senki nem tudta rambizonyitani!!!
#2, 3, valami felreertes lehetett, en ugy tudom, azota folebredtem, bar ez szörföles kozben neha nem vilagos, de igy is nagyon aggodom a jovo miatt. most a lapimnak biztos rosz karmaja lett, nem?
@#1, nem is vagyok megkeresztelve, a miatyank igy nem karos, sot eletveszelyes?? Talan valamo roboezotérikus aldozati szertartas segitene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!