Mikor jön a húsvéti nyuszi? Hoz nekem valamit?
I <3 Bunny...
Amúgy 14 éves csaj vagyok.
Egy méteres lóbrokit az ánuszkádba
You <3 Dick
Na ne mondd... o_O
Halljátok, akkora nyomorékok vagytok, hogy lehetett ezt a kérdést komolyan venni? Ha ez nem esett volna le már az első kérdésemből is ("Mikor jön a húsvéti nyuszi?"), ez az egész egy (jó, elismerem, kicdit gyenge, de ez van, ha az ember unatkozik) vicc volt! Sorry, hogy elfelejtettem a humor kategóriába írni! "Ennyi az IQ"? "Ostoba"?
Szerintem maximum az az ostoba, aki egy olyan kérdésre, amit értelmetlennek, sőt primitívnek tart, válaszol. Mi van, nincs jobb dolgod, mint a Gyakorikérdéseken ilyen "hülye" kérdésekre válaszolni?
Erre mondhatnád, hogy miért, neked nincs? És igen, nekem nincs. Túl vagyok a kötelezőn, azon kívül még vagy 15 könyvön, és ez van, unatkozok. Gondoltam, kiírok egy értelmetlen kérdést, hogy majd vicces válaszokat kapjak és nevessek egy jót. Sajnálom, hogy nem olyan elfuserált a humorom, hogy röhögök azon a bunkón, aki csak ennyit tud írni: "Ennyi az IQ??"
Akkor legalább használnád rendeltetésszerűen az oldalt! 'Gyakori kérdések és válaszok.' Válaszok, nem bunkó leoltások!
Értem, hogy szerinted sok hülye komment van!
De másrészt pedig, te sem vagy valami értelemmel teli élőlény! Lehet, hogy szerinted ez egy humoros kérdés, de szerintem annál inkább röhejesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!