Arra gondoltam, hogy feltalálom a vezeték nélküli zuhanyt. Csak akkor honnan fog jönni belőle a víz?
Csak a zuhanyfejet kellene fogni, és máris lehet tusolni. Bárhol.
A másik ilyen találmányom a vízpor lenne. De mit kellene vele csinálni, hogy víz legyen belőle?
A vízpor egyébként nem hülyeség, száraz formában akár jobban kezelhető is lehet
A vezeték nélküli zuhanynak elméletileg két megoldása lehetséges. Az első teleportálás útján juttatja a vizet rendeltetési helyére; a másik viszont csak nagyon párás levegőben működik, és a levegő páratartalmát csapatja le.
A vízpor leírása sajnos sérti a tömegmegmaradás elveit (1 kg vízporból 2-3 liter - azaz kg - víz), ezért ebből nem lesz semmi.
a zuhanyra csak annyit h egy üdítős üveget megtöltesz vízzel és arra rakod a zuhanyfejet. egyenlőre korlátozott mert csak 2 liter de hát a tudomány fejlődik, pár és és eljutsz majd az 5 literes ballonig.
a vízporról csak annyit tudok mondani h én feltaláltam az instant sarat. nemsokára kis kiszerelésben lehet kapni a játékboltokban. a gyerekek homokozójába nélkülözhetetlen dolog. egy zacskó vizet és egy zacskó homokot tartalmaz amit a használati utasítás alapján 3 féle arányban keverhetsz össze. sztem ebből meríts egy kis ötletet te is a vízpor előállításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!