Miért fogja meg minden este valaki a fenekem?
Figyelt kérdés
Pedig mindig egyedül alszok..hason szoktam aludni és,egy időután mikor már majdnem elalszom valaki megfogja a fenekem,mindig hátra fordulok és senki sincs ott...ezt ki és miért csinálja..annyira megijedek ilyenkor.2013. júl. 29. 22:38
11/46 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Elhiszem amit írtál. Mondjuk nekem nem a fenekemet szokták megfogni hanem a lábamat és tök rémisztő. De csak néhány napja. Végre sikerül elaludnom erre olyan "fura érzést" érzek a lábamnál.. nem tudom mi lehet.
12/46 anonim válasza:
Ha a családoddal vagy mással érsz derítsd ki! Tegyél fel a falra egy kamerát vagy a telefonod tett vaahova este kivilágosítva...Reggel nézd voissza a vidót és megtudod ki volt az..De az is lehet hogy csal álmodtad ;)
13/46 anonim válasza:
Nekem a kukimat szokták megfogni.
14/46 anonim válasza:
Ha nem a humor kategóriában lenne, talán még el is hinném.
15/46 anonim válasza:
talán azért van a humor kategóriában, mert nem komoly a kérdés.
18/46 anonim válasza:
engem a raditár szokott pervezül figyelni. más is van igy?
19/46 anonim válasza:
ha te vagy az a 7 éves kisfiú a szomszédból, akkor én vagyok az!!
Pistike/9
20/46 zati19 válasza:
Izomrángás. Ne egyél túl sok ízfokozós kaját (csoki, tasakos leves, felvágottak, virsli...) meg szedj magnéziumot! Másrészt az agy elalváskor "kikapcsolja" az izmokat, hogy álmodban ne futkározz a szobában, ha erre megriadsz, azt érezheted, hogy leesel valahonnan, neki mentél valaminek, elütöttek, stb. Mivel félálomban vagy, csak a képzeleteden múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!