Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fontos! Valaki el tudná...

Fontos! Valaki el tudná intézni, hogy essen végre?

Figyelt kérdés

Valaki el tudná intézni, Pécsett és környékén, akár egész Baranyában, vagy ha kicsiben nem megy, akkor országszerte, sőt a legjobb lenne az egész Kárpát-medencében, hogy essen az eső megfelelő mennyiségben, kb. egy hétig, hogy megöntözze a növényeket és lehűtse a levegőt úgy 26 °C-ra?

Ha 25,36 °C-ra hűl a levegő, az is megfelel, de ha lehet az alá ne hűljön, és a lehűlés kb. 2 hétig lenne optimális.

2013. júl. 29. 19:31
 1/8 intrepid ***** válasza:

Van Zalatnainak a dala,: Add már uram az esőt...

Tanuljátok meg minnél többen, és énekeljétek az ég felé fordított arccal.

http://www.youtube.com/watch?v=c_7w1lRq3dU

2013. júl. 29. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, én az idegen teknológiámmal betojásolni tudom a zidőjárást. De fizetned kell nekem 1000000000 forintot és három gyönyörű szűz lányt.
2013. júl. 29. 20:26
 3/8 anonim válasza:
qva jó hírem van :) zápor esső jégeső zivatar lesz azért van ilyen meleg mert a hideg levegő tolja a meleg levegőt maga előtt és 2 hónapja nem esett tudod mi lesz itt ha esni fog? káosz és ha esni fog olyan árvíz lesz hogy a novényt is kimossa :/
2013. júl. 29. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Mosd le a kocsid, akkor tuti esni fog rá nem sokkal.
2013. júl. 29. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:

# 2

A technológia eladó, vagy csak a betojásoló szolgáltatás? :)

# 3

Szeretem a káoszt, a növények pedig a vizet.

# 4

Hiába mosom, csak nem esik, lehet el kéne menni vele egy olyan földútra, ahol egy kiadós esőtől biztosan elakad a sárban, vagy talán részt kellene venni egy hosszabb motoros túrán.

2013. júl. 29. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem de már jó lenne egy kis eső. Igaz nem túl sok mert az sem jó. De úgy egy egész napos eső beleférne akkor lenne úgy 20 fok körül majd párnapig enyhén felhős 24-25 fokos idő beleférne némi futózáporral.

Ha eltudnám intézni már lenne mert mindenhol száraz minden. A por már összevissza száll a levegőben, már nem tis tudom mikor esett itt utoljára eső, (Esztergom). De már el kellene mert ez így nem állapot. A fű már szárad ki a francba, a föld már repedezik a kutamba persze víz az már alig van a kis veteményesemet meg a virágokat éppen hogy megtudom öntözni de a fűre már nem marad meg arra se hogy a járdát meg a térköves részt kicsit átmossam.

Ha tudnák esőt csinálni akkor adnék én akár az egész országnak is, persze nem jégvihart meg hatalmas szelet mert a károkat én sem kívánom senkinek de egy laza kis zivatart hogy egyesek tudjanak gyönyörködni a villámokba meg legyen egy kis eső is úgy 1 napig essen azt csinálnék bőven hogy végre felfrissüljön ez a rohadt idő most már.

De mivel nem vagyok isten, meg semmi felsőbbrendű lény így várunk az esőre :(

2013. júl. 30. 19:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Tegnap este Pécsen elpisilte magát, de csak a port verte el egy kicsit, azt sem igazán. Az előző válaszban felvázolt idő az tökéletes lenne.
2013. júl. 30. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Add már uram az esőt mióta Zalatnai dala??? -.-
2013. aug. 3. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!