Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most jelenleg melyik évben...

Most jelenleg melyik évben járunk?

Figyelt kérdés
Meg kértem egy jo akaratú illetot, hogy kérdezze már meg valakitol,éppen most írja nektek a kérdést,olyan furcsa ezek a házak a városokban, meg valami pléh dobozok kozlekednek az úton az is olyan kemény nem fold, nem értem hát nem lovaskocsival kozlekednek az emberek? A másik világban még azzal jártunk.Meg minek kérdezni kell ettol a tv-tol amit így hívnak?Furcsán néz rám, aki írja a kérdést.
2009. okt. 23. 00:04
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Agyonisten drága barátaim!

Nem tudom mi az a petro a zsinegen, én nem értem, de azt tudom hogy petroleummal már találkoztam, az egy igen jo találmány, nagy segítség a világításban. Még az eszembe jutott , hogy ma megtámadott egy oriási madár , még fustot is okádott igaz hátulrol nem tudom, hogy miért nem elol, kezdtem futni mikor az emberek megnyugtattak hogy valami gépnek hívják vagy mi a csudának és hogy élo két lábon járo emberek vannak benne,én ezt nem értem, már csak az lehet biztosan , hogy a nagy madár felfalta az embereket,Uristen, Szent johanna, anyám segíts én igen félek az a sok vasdoboz az utcán, de az emberek nem félnek. Nem értem. Nem tudná megint valaki ezt elmagyarázni? Be kell fejeznem a félelmemet, mert az illeto igen siet aki mostan az újával ver valami kockáat, talán fél a madártol? Azt mondja beteg vagyok megint, de nem fáj nekem semmi kérem. Agyonisten barátaim!

2009. okt. 24. 19:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Láttad már olyat, hogy az emberek a kezükben tartanak egy kis dobozt és azzal beszélgetnek. Van amikor a fülükhöz nyomják. Amiről te beszélsz az a repülőgép, de vigyázz mert téged is magával vihet.
2009. okt. 25. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!