Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most jelenleg melyik évben...

Most jelenleg melyik évben járunk?

Figyelt kérdés
Meg kértem egy jo akaratú illetot, hogy kérdezze már meg valakitol,éppen most írja nektek a kérdést,olyan furcsa ezek a házak a városokban, meg valami pléh dobozok kozlekednek az úton az is olyan kemény nem fold, nem értem hát nem lovaskocsival kozlekednek az emberek? A másik világban még azzal jártunk.Meg minek kérdezni kell ettol a tv-tol amit így hívnak?Furcsán néz rám, aki írja a kérdést.
2009. okt. 23. 00:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mi az a lovaskocsi?
2009. okt. 23. 01:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Ezután a kérdés után elgondolkodtató, melyik évben is járunk. Haver, nem meg mondtam neked, hogy nem tudhatja meg senki, hogy ugrottunk előrre 400 évet. Mennem kell, mert jönnek a jövővények.
2009. okt. 23. 09:54
 13/22 anonim ***** válasza:
2020-ban járunk, és a világvége közeleg.
2009. okt. 23. 09:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Figyu, haver! Én megmondom neked, hogy s mint! Nézz jól a szemembe, koncentrálj, és nem lesz baj! Úgy vélem, nyilvános helyen vagy (lakásán ritkán talál az ember jó akaratú idegeneket).

Szólj annak az idegennek, hogy azonnal jössz. Szaladj a pulthoz, hozz egy üveg pezsgőt. Útközben keríts egy másik jóindulatú idegent, akinél videokamera vagy fényképezőgép van, fekete vagy szürke, általában maroknyi doboz, amit mindig a szemükhöz emelgetnek, sötétben villog, és az elején van egy henger alakú kidudorodás, általában üvegből van az eleje. Fogd karon az illetőt, és mondd meg, hogy bújjon el az oszlop mögé, csak a feje látszódjon ki meg a kamerája.

Menj vissza az első számú jóakaratú idegenhez, boldogan, kissé színpadiasan eltúlzott lelkesedéssel kiálts az arcába, hogy "kandi kameraaa" (ne kérd, hogy megmagyarázzam, csak kiáltsd!), az első zavart pillanatában öleld meg, mutass az oszlop mögötti kamerásra (2. számú jóakaratú idegen), végül pedig gyere ki az étteremből, és fuss, amíg a lábad bírja.

Komolyan beszélek, haver, ez a jóakaratú idegen a füléhez fog emelni egy kis fekete kődarabot, beszél bele, majd elvisznek, és sok évre becsuknak egy szobába, ahol nem túl díszes bútorok vannak, marcona, fehér ruhás, semleges tekintetű emberkék vigyáznak rád, időnként megkötnek, és teleszúrkálnak tűkkel, amitől magad alá vizelsz.

Ne gondolkozz! Indulj!

2009. okt. 23. 11:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Adjon isten mindenkinek! Megint igénybe kellett vennem egy fiatalember segítségét. Aldjon a Teremto tikteket hogy uzentetek nekem, de nem igazán értem amit elmagyaráztatok nekem . A minap mentem az úton , azt kérdeztem valakitol, hogy legyen már szíves a teremto nevében , mondja már meg milyen faluban járok mert ez igen nagy, hát képzeljétek valami Budapest nevu városban vagyok , fel is jegyeztem magamnak, hogy ki ne menjen az eszembol. Képzeljétek el barátaim, ma mentem az úton és jott velem szembe zorogve, csilingelve egy oriás kígyo, gyorsan beugrottam valami nagy vasdoboz vagy ust volt nem tudom ,de sok szemét volt benne, hát aztán az emberek segítettek elmondani, hogy az nem kígyo hanem valami villamos, ezt is felírtam, igen sokat segítettetek nekem, nem tudom majd késobbiek során uzenek.Szent János áldjon tikteket, drága jo emberek!
2009. okt. 23. 14:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Orvos látot már? Tényleg jut is eszembe: Vasmadarat láttál már?
2009. okt. 23. 18:30
 17/22 anonim ***** válasza:
átvertek. nem a nagy kígyóba kell beugrani, hanem eléje kell ugrani.
2009. okt. 23. 18:40
 18/22 anonim ***** válasza:
dehát mi nem is járunk :O
2009. okt. 23. 20:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Agyonisten! Nagyon hálás vagyok hogy azért uzentek,de nálunk nincs vasmadár nem tudom mi az, de solyom, sas az egy hatalmas madár, miért nem azt mondod. A kígyo elé nem ugrottam , mert féltem tole, de miért csattog? Igen furcsa itt minden. Azt mondja ez a jo ember aki , most uti ezeket a kockákat az újjaival , hogy beteg vagyok, de nekem semmi sem fáj, makk egészséges vagyok. Adjon nektek a Jo Isten békességet, hogy segíttek rajtam!
2009. okt. 23. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy beteg vagy, de lenni jó humorod. Vasmadár az égen, és annak is hatalmas hangja van. A kígyó meg sinen halad azért zörög. Tudtad azt, hogy már a petró is dróton dzsanel?
2009. okt. 23. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!