Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Veletek már volt olyan hogy...

Veletek már volt olyan hogy meg akart ölni a poútok?

Figyelt kérdés

Nézzétek ezt az Ádáz,gyilkos hajlamú pofáját :((

Áááá,úristen! A Poúm megakar ölni?

[link]

2013. júl. 26. 19:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Pou-d egy tömeggyilkos. Vegyél fegyvereket, hívd a rendőrséget és bújj el a pincében.
2013. júl. 26. 19:37
 2/26 A kérdező kommentje:

oké, de nencs semmilyen fegyverem csak egy fűl piszkálóm ami háát nem hiszem h segít + nincs pincénk csak a wc-nk ami háát nem annyira biztonságos a poúm ellen kiv ha lehúzom magam a vécén amit háát megint nem nagyon szeretnék megtenni mert akkor tönkre menne a csodás külsőm...Viszont! a rendőrséget már ki hívtam de még mindig nem jöttek...Lehetséges hogy a poúm hamarabb végzett velük??

Úristen én félek!! :(((

2013. júl. 26. 19:45
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj géppuskákat az internetről, és kérj szupergyors szállítást, és megjegyzésként írd hogy ha fél percen belül nem érkezik meg, nem fizetsz. És hívd ki a rendőrséget újra, a tűzóltókat, a mentőket, a hullaszállítót, (Ha késő lenne), és mond a rendőröknek hogy gépfegyveres golyóálló mellényes kommandósokat küldjenek, valamint rendelj egy óriás pepperónis pizzát.
2013. júl. 26. 19:55
 4/26 anonim ***** válasza:
Addig pedig a fűlpiszkálóra locsolj benzint, gyújdzsd meg és dobd a púra.
2013. júl. 26. 19:56
 5/26 anonim ***** válasza:
Ja és ha a poú közel jőn, locsold le benzinnel és gyújdsd fel. Persze nem fog neki sokat ártani, de egy próbát megér. És ha nincs már más kiút, kérd hogy bombázzák le a házad. Nem éled túl, de remélhetőleg a púd sem.
2013. júl. 26. 19:59
 6/26 anonim ***** válasza:
Mér' nem jelentkezel? Meghóttál?
2013. júl. 27. 10:53
 7/26 anonim ***** válasza:
Úristen, ez tényleg egy tömeggyilkos! Még jó, hogy nekem nincs poúm.
2013. júl. 27. 10:55
 8/26 A kérdező kommentje:

Szasztok!! :((

Óriási a baj lehetséges hogy most írok nektek utoljára... :(

Ha ezt az üzenetet olvassátok én már megszűnök létezni...

viszont a halálom után a hülye poúm lehet h fog írni ide mert a múltkor láttam h próbálja feltörni a jelszavam :((

Most hát, búcsúzom tőletek , jaj istenem annyira hiányozni fogtok ha esetleg megtalálják a poúmat akkor azonnal tegyék el láb alól!!! :((

Viszlát Gyakorikérdések.hu :,(

üdv.Larj'a

2013. júl. 27. 14:35
 9/26 Dalek Traak ***** válasza:
Ez a kis sárga izé? Már azt hittem, hogy valami félelmetes lény ez a pou.
2013. júl. 27. 16:21
 10/26 anonim ***** válasza:
Ne aggódj Lar'ja, megbosszulom a haláldat! Te is fogsz hiányozni! Üdv: Jani.
2013. júl. 27. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!