Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti ismeritek ezeket a szavakat?

Ti ismeritek ezeket a szavakat?

Figyelt kérdés

Mifelénk ezeket használjuk az eredeti magyar szavak helyett. Ti hányat ismertek közülük?

Hranolki, Tyepláki, Botaszki, Párki, Skopka, Sakta, Karbó, Balkon, Nanuk

(most ennyi jutott eszembe)

2013. júl. 24. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Öh... Huh :)

Merre laksz te?

2013. júl. 24. 22:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Szlovákia :D Igazából ezek szlovák szavak csak átvettük őket
2013. júl. 24. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
a balkon az a terasz, ugye?:D
2013. júl. 24. 22:41
 4/14 A kérdező kommentje:
igen
2013. júl. 24. 22:43
 5/14 anonim ***** válasza:
és a szlovákok magyar szót nem vettek át? :)
2013. júl. 24. 23:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia:) én Szerboában(Vajdaságban)élek,de ezek közül egyiket sem ismerem fel..balkon az terasz,azt tudtam..

Hranolki annak van köze a kajához?csak mert szerbül hrana:)

2013. júl. 25. 00:23
 7/14 anonim válasza:
100%
Hranolky az a hasábburgonya, tyepláki a melegitő ruha, botaszky a futócipő :D Párky a virsli :D a skopka (ami csehül van amúgy) a fürdőkád.Karbót szerintem ismerik :) Balkon a terasz, nanuk pedig a pálcás jégkrém :) ^^
2013. júl. 25. 02:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyedul a balkont ismerem. De ha ezek szlovak szavak, akkor nem is ertem miert kellene ismernunk oket.

En is Szerbiaban elek, mint egy elottem valoszolo, es nalunk szerencsere viszonylag normalisan beszelnek az emberek. Kapasbol 3 szo jut eszembe (patika, szokk, borovnica) amit a szerbektol vettunk at, es mindenki igy nevezi oket...

2013. júl. 25. 05:16
 9/14 anonim ***** válasza:
redva
2013. júl. 25. 08:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves szerbiai tarsam, ne haragudj, nem akarom felfedni a szemelyazonossagom (xd) szoval inkabb itt irnek...

Ismerem az altalad leirt szavakat is, a trenerka rogton eszembejutott, miutan leirtam itt a valaszom, de nem akartam egy szo miatt kiegesziteni.

Kulonben en probalom elhagyni ezeknek a szavaknak a hasznalatat, mert csunyak. :)

Bacskai vagyok, legyen eleg ennyi :D te merrefele?

2013. júl. 25. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!