Ti ismeritek Hipihét? Szerintetek nem perverz? O. o
Figyelt kérdés
Szerintem az!2013. ápr. 11. 18:28
2/9 A kérdező kommentje:
Egy játékos ...a transformicében mindig perverzségeket ír. Szereti az animét. És figy.
[Hipihe] MI AZ HOGY ISMERITEK HIPIHÉT? GYAKORIN MIRTILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Kiakadt szegéény:(:DD
2013. ápr. 11. 18:34
3/9 anonim válasza:
MIRTILL, HA ENNYIRE UNATKOZOL MENJ HOMOKOZNI!!!!én NEM PERVERZ VAGYOK, HANEM SZUPER PERVERZ! ERO-TAICHO! (perverz kapitány)és amugy is menj vissza nézni a minimaxot :D
4/9 A kérdező kommentje:
[Hipihe] mirtilll ez jó xD http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__4221098..
Amúgy ez Hipii.: [link]
2013. ápr. 11. 18:42
5/9 anonim válasza:
RUDIKÁMAT HAGYD KI EBBŐL ÉS NE NÉZD A FACE PROFILOM!!! LETILTALAK
6/9 A kérdező kommentje:
Ajj Hipi, ne ilyen nyilvánosan valld be hogy mi folyik a halószobátokba.:/
[Hipihe] az Rudi az én életem szerelme
[Hipihe] és agyon csípetlek vele...
amugy rohadt nagyot csíp... ne akard tudni
[Hipihe] drágicámat az én egyetlenemet hagyd ki ő életem értelme xD
[Hipihe] cucu >.<
2013. ápr. 11. 18:48
7/9 anonim válasza:
Hn. Ne hammísits, ne hamísits! Én madaram csak 16.000 ft-be kerül szóval azt csinálok vele amit szeretnék ^^ Rudi <3
8/9 A kérdező kommentje:
Mond Hipihe mennyire is szereted az animét.?
Anime=Szex (XDD)
2013. ápr. 11. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!