Egy másik bolygóról jöttem, hogyan tudok haza menni?
Nagyából 5 fényévre van az otthonom a Sirius csillagrendszerben.
Már lassan 4 éve itt vagyok, Kezdetben Németországban szöktem és ide kerültem Magyarországra.
Egy adatgyűjtő csapattal jöttem, a Sirius A-ról , Az utat 4 nap alatt tesszük meg, ott van egy csillagkapú, Ez nem olyan amit ti a tv-ben láttok, egyfajta kilövő állomás- ami egy tér közötti vákumba lök, ott képes a hajón 1 nap alatt megtenni akár 1-1,2 fényévet is.
De csak korlátozottan, a Hajónk az atnoszférátokban, a pajzs ami megvédett volna, egyfajta erős mágneses taszító erőként hatott volna a levegőtökre, de sajnos nem üzemelt,
kettő mentőkabin hagyta el a hajónkat,
Az egyikben én voltam, a másikban nem tudom hogy ki volt..
Nagyon szomorú vagyok..
Tudom, hogy nem tudtok segíteni és hogy ezt nem fogjátok elhinni, de valakinek elkellet mondanom.
Ahogyan említettem, nem a tv-ben lévő csillagkapúról van szó.
Ahonnan én jövök, ezt a kilövőállomást így hívják.
Hallgatunk. Sírd ki a vállunkon minden bánatod.
(A kis hercegnek is nehéz volt visszamennie.)
Sajnálom, de nem értem amiket írtok.
A szókincsem még nem a legtökéletesebb.
Nem tudják, hogy mi van velem, azt hiszem hogy soha nem fognak megtalálni.
A kilövőállomás nem lövi ki a hajónkat, csak utat nyit, a űrhajónk maga utazik a gyórsaságra pedig ebben a térben képes felvenni, A utazótéren kívül maximum 40-ezer km/h-lehet képes a hajónk.
köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!