Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy másik bolygóról jöttem,...

Egy másik bolygóról jöttem, hogyan tudok haza menni?

Figyelt kérdés

Nagyából 5 fényévre van az otthonom a Sirius csillagrendszerben.

Már lassan 4 éve itt vagyok, Kezdetben Németországban szöktem és ide kerültem Magyarországra.

Egy adatgyűjtő csapattal jöttem, a Sirius A-ról , Az utat 4 nap alatt tesszük meg, ott van egy csillagkapú, Ez nem olyan amit ti a tv-ben láttok, egyfajta kilövő állomás- ami egy tér közötti vákumba lök, ott képes a hajón 1 nap alatt megtenni akár 1-1,2 fényévet is.

De csak korlátozottan, a Hajónk az atnoszférátokban, a pajzs ami megvédett volna, egyfajta erős mágneses taszító erőként hatott volna a levegőtökre, de sajnos nem üzemelt,

kettő mentőkabin hagyta el a hajónkat,

Az egyikben én voltam, a másikban nem tudom hogy ki volt..

Nagyon szomorú vagyok..

Tudom, hogy nem tudtok segíteni és hogy ezt nem fogjátok elhinni, de valakinek elkellet mondanom.

2013. júl. 24. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a CSK-1 csapattal, Carter majd kiszámolja a bolygód koordinátáit. Vagy hívd fel a Doktort, biztos eldob.
2013. júl. 24. 09:53
 2/13 anonim válasza:
Keresd E.T.-t a bolygóközi roaming mesterét
2013. júl. 24. 09:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Ahogyan említettem, nem a tv-ben lévő csillagkapúról van szó.

Ahonnan én jövök, ezt a kilövőállomást így hívják.

2013. júl. 24. 09:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Ő kicsoda és hol tudom felvenni vele a kapcsolatot?
2013. júl. 24. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Emberekkel képes a fajtád szaporodni? Mert akkor maradhatsz.
2013. júl. 24. 10:09
 6/13 anonim válasza:
Ezt a kilövő állomást véletlen nem a Mass Effectből szedted?
2013. júl. 24. 10:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Hallgatunk. Sírd ki a vállunkon minden bánatod.

(A kis hercegnek is nehéz volt visszamennie.)

2013. júl. 24. 10:15
 8/13 BlackSword ***** válasza:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a Csillagflotta főparancsnoksággal... Egy Galaxy osztályú csillaghajó (vagy bármelyík, ami 9,4-es szubtérfokozatra képes) 5-6 óra alatt haza tudna vinni... Picard kapitány meg jó fej... De vigyázz a klingonnal.. :D
2013. júl. 24. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Sztem inkább a USS Voyagert kellene megkeresned, az már megjárta a Delta kvadránst és a Borg transztér járat technológia segítségével a másodperc tört része alatt haza tud vinni. Janeway kapitány egy pindurit öregedő és zárkózott, de nagyon jó fej. :)
2013. júl. 24. 12:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de nem értem amiket írtok.

A szókincsem még nem a legtökéletesebb.

Nem tudják, hogy mi van velem, azt hiszem hogy soha nem fognak megtalálni.

A kilövőállomás nem lövi ki a hajónkat, csak utat nyit, a űrhajónk maga utazik a gyórsaságra pedig ebben a térben képes felvenni, A utazótéren kívül maximum 40-ezer km/h-lehet képes a hajónk.

köszönöm a segítséget.

2013. júl. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!