Az iskolában a diákok miért nem kapnak fizetést?
Figyelt kérdés
A tanárok kapnak, a karbantartó kap még a takarítónéni is. Mi miért nem kapunk lét?
14/F
2013. júl. 20. 17:15
11/20 anonim válasza:
Tanulj jól, menj egyetemre, tanulj ott is jól. Néhány helyen egész szép ösztöndíjat össze lehet szedni.
13/20 anonim válasza:
Én kapok :)
Úgy hívják, hogy ösztöndíj ;)
14/20 anonim válasza:
sajna, nem végzünk munkát a társadalomnak, úgyhogy nem lehet :(
bár vannak olyan szakmák, amik még kevesebbet is tesznek a társadalomért, mint a tanulás és mégis hülyére lehet vele keresni magad. Úgyhogy nem annyira igazságos... :(
15/20 anonim válasza:
Én szakmunkásképzőben kaptam némi gyakszipénzt, később élelmiszerjegyre változtatták. Nem tudom, van-e még ilyen, én 2000-ben ballagtam el onnan.
16/20 anonim válasza:
A gyaksziért mostis jár pénz + bizonyos szakmák esetében ösztöndíj :)
17/20 anonim válasza:
Mert a nagyfőnököknek rabszolgák kellenek. Ez az igazság.
18/20 anonim válasza:
Én is kapok ösztöndijat.Vagy mondjuk úgy ''fizetést''.
19/20 anonim válasza:
Kapsz te is csak anyukád vagy apukád kapja meg igen ez a családi pótlék...más részt örülj hogy iskolába járhatsz régen csak a "gazdagok" járhattak..különben nem tudnál se írni se olvasni ..nem tudnál semmit.
20/20 KakiMatyi99 válasza:
Abszolút jogos kérdés!
Ha kéretlenül, kb. 90%-ban felesleges, elavúlt és a való életben teljesen haszontalan f...ságokkal traktálnak tanulókat, akkor miért nem fizetnek érte?
Márpedig munkát végez a diák:
- hagyja, sőt, aktívan közreműködik abban, hogy a "társadalmi gépezet" bedarálja
és jómunkásembert gyártson belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!