Tudom sok kérdés volt már erre de melyik a legeslegjobb vicc amit hallottál?
Egy repülőn utazik Reagan, Gorbacsov, Ceaucescu és Kádár. A pilóta egyszer csak bemondja a fedélzeti hangszórón, hogy műszaki hiba miatt el kell hagyni a gépet, de csak 4 ejtőernyő van, abból egy az övé.
Reagan:
- Hatalmas, gazdag ország elnöke vagyok, nekem túl kell élnem! - azzal fog egy ejtőernyőt, és kiugrik.
Gorbacsov:
- Hatalmas, jól felfegyverzett ország elnöke vagyok, nekem életben kell maradnom! - ő is fog egyet és kiugrik.
Ceaucescu:
- Én vagyok a Kárpátok géniusza, nekem túl kell élnem! - ő is kiugrik.
Kádár épp komoran le akar ülni, mikor a pilóta ugrás előtt megszólal:
- Ugorjon ember, a Kárpátok géniusza a poroltóval ugrott ki! xDxDxD kedven 4ever:D
kevencem
A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
-Pistike mit eszel?
-Pillanatragasztót...
-Miit?
-HMMMMMM
Meghal Kovács a háborúban, valahogy meg kell mondani a feleségének. Elmegy egy katona a házukhoz, a felesége ajtót nyit.
- Özvegy Kovácsné?
- Nem.
- De!:D
másik kedvencem:
Kimegy a parasztember az udvarra, 10 perc múlva visszajön vizes gatyában. Az asszony megkérdezi:
- Esik?
- Nem. Fúj.
XD
a stewardess megkérdezi az egyik utastól:
- uram! kér vacsorát?
- hmm. miből lehet választani?
- igen vagy nem.
:D:D:D
honnan tudta meg pinnokió hogy fábol van?
maszturbálás közben szálka ment a kezébe
Két munkás ember megy az utcán felemelt kezekkel.Meglátja egy járókelő és kérdi:
-Hát maguk meg mit csinálnak?
-B@zd meg,a gerendát ott felejtettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!