Tudom, hogy te etted meg tavaly májusban a macskámat, hogy voltál erre képes?
Szegény kis Cuni mindig olyan békésen játszott,Manci néni papagályával, Pityukával.Egyszer meg is kopasztotta, és miútán szétmarcingolta visszatette a kalitkába.
Kicsi Cuni mindig imádha ha fürdetik.A fenyőillatú habfürdő volt a kedvence.Egszer túl sokáig nyomta le a vízalá és megfulladt.Már eltemettem a hátsókertbe amikor láttam,hogy mancsok nyúlnak ki a földből...te anyaszomorító ro**dt fat*yú, pedig megsütötted nyárson, és megetted paradicsomszósszal.Pedig Cuni minig is a hagymaszószt szerette, mert attól hetekig bűzlött a szája....tudod,hogy te voltál az te szemét!Ezért megdöglesz,te is azt érdemled mint ő, készítem a rácsot,meg a szalonnazsírt,hogy jobban sülj,hájfej!Arról pedig ne is álmodj,hogy paradicsimszószt kapsz.Cuni tiszteletére csakis hagymásat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!