Látta valaki hópihét, a macskámat? Hóóóóópiheeeeee!
Figyelt kérdés
Ismertetőjegyei: Fekete stop Nagyon fekete stop2009. jún. 24. 14:38
2/9 anonim válasza:
Én láttam, de eltűnt a vattacukorerdőben! Menj utána, majd repülök feletted! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/9 anonim válasza:
Bocs, de egyszerűen már nem tudtam időben fékezni...Még annyit el tudott hörögni,(elég nehezen értettem a szavait, mert a belei akadályozták a hangképzésben) hogy a neve Hópihe, és hogy világgá indult, mert vérig sértetted. Ezért a te lelkeden szárad e szörnyű tragédia. Szemét. Egyébként a tetemet megtalálod a 2/a 15 km kőnél az árokba lökve. Ha van még benned csöppnyi becsület, megadod neki a végtisztességet. Az órájáról, ékszereiről, tárcájáról nem tudok semmit.
5/9 anonim válasza:
Tegnap láttam a Hajas szalonban,pont melírozták.Tudod...a III/III-as lista..megpróbál vegyülni:))
6/9 A kérdező kommentje:
megvan köszi :D tényleg hajasnál volt... de meggondolta magát és vörösre váltott :)
2009. jún. 25. 09:07
9/9 A kérdező kommentje:
Aaaadood visssza de rögtön! Hááá' mit kéépzelsz, más macskáját lopkodniiiii! Méégilyeeeettt...
2009. júl. 19. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!