Mit csinaljak a gusztustalan UFO-jával?
Figyelt kérdés
Minden este ossze ektoplazmázzák a kertemet. Én minden reggel feltakarítom, de ezek meg ott rendezik az orgiáikat az UFO csajokkal. Tiszta undorító... A kepzeletbeli baratomat tegnap este már kikuldtem, h zavarja el oket, de elaludt... -_- A szubszonikus futurisztikus lézerágyúm meg majd csak a jovo hétvégére jon meg! (A legújabb típus, urlenyirtó 7000-M125, van hozzá éjjellátó, meg hokamerás ektoplazma detekciós kondenzációs lecsapató ami a horizontalis dezontátorukat célozza meg a kis marslakóknak... szóval jó kis cucc :D )2013. júl. 4. 20:33
1/8 anonim válasza:
várd meg az ágyút, jó cucc:)
és ha elővételbe vetted, akkor kapsz mellé még egy ajándék dízelporlasztókarburátorinjektorostermoposztonukleáristurbódezintegrátort is! baromira megéri most:O
amúgy kutyád van? ha igen, feltétlen vidd el bevizsgáltatni, mert nem tesz túl jót neki az ektoplazma:S
2/8 A kérdező kommentje:
hát igen-igen elég jó a kicsike :D azt viszont nem mondták az urlényirtók boltjában, hogy ilyen király cuccot is adnak hozzá... Nekem macskám van, de annak nott még 2 lába mióta megjelentek ezek a zold emberkék, gondoltam is, hogy nem túl egészséges szegeny cica, de azóta legalább van mivel riogatni az UFO gyerekeket xD meg a kepzeletbeli barátom Iván is vele jatszik, Csernobilból való szóval hozzászokott az efféle állatokhoz :)
2013. júl. 4. 20:48
3/8 anonim válasza:
vegyél egy lépegetőt attól megijednek
4/8 anonim válasza:
Alibabán rendelted? Mert ha kínai, és nevenincs cucc, akkor csak óvatosan... :)
5/8 A kérdező kommentje:
neem az urlény irtók boltjából rendeltem, a Szaturnuszon van a gyár és Amerikai beszállítókkal dolgoznak :)
2013. júl. 5. 14:06
6/8 anonim válasza:
no, a beszállítókon nem lepődtem meg...
7/8 anonim válasza:
de amióta megépült a Szaturnuszon az elkerülő körgyűrű ( SZ0 ) azóta elég gyorsan szállítanak tapasztalataim szerint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!