Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hamost itten ki írok 1 kérd?...

Hamost itten ki írok 1 kérd? ést, aszt máshól is lássák? Amerikába is?

Figyelt kérdés

A zapám szerint nem, me nem lássanak bele a szobába, mert nincsenek itten. De akkor most mi van?

Pedig a Vanessa Mae néni legalább lát 6 ná, me nagyon szereteM ahogy heged ül.

Sürgősen írjtatok, mert mér nagyon ideg vagyok. thx

2013. júl. 3. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Há lássák biza. Fölkapcsolódnak az interpókhálóra és lássák.
2013. júl. 3. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

az oldal nevében benne van .HU

ha valaki beregisztrál ide Amerikából akkor látja, vagy beír a googleba egy magyar kérdést,akkor igen

de lássuk be, ennek semmi esélye

2013. júl. 3. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
míg mindig a farmon éltek....
2013. júl. 3. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem is Farmoson élünk, ha nem máshol. A szőllődombon. A Vanessa néni jác6na nekem a szülletés napomon, de ha nem is lát. Ja, amit írok, akko nem fog el jönni. Etől nagyon szomorú vagy O.K.
2013. júl. 3. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
A buta parasztok nem írnak olyat, hogy thx meg játc6na. Lebuktál kicsi unatkozó kocka. :D
2013. júl. 3. 14:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Vanak ókos parasztok is. Mi meg nem is vagyunk azok, me mi földett művelünk.

Igaz lehet, hogy a Vanessa Mae néni nem is tud hegedűni. Apám szerint nem tud, csak furuglázni. De olyan képet nem láttam róla, ahol furuglázik. Lehet azér, mer eldugja amikor jáccik vele?

2013. júl. 3. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!