Ha becsomagolom magam egy hűtőgép dobozába és feladom magam postán Amerikába, mi történik?
Figyelt kérdés
Már úgy értem, van esély, hogy épségben odaérek, vagy pedig éhenhalok/megfulladok, vagy észrevesznek, hogy ember vagyok? Szerintetek van csak egy hangyányi esély is rá, hogy kikézbesítenek élve? (Nincs pénzem repjegyre)2009. okt. 21. 11:32
1/25 anonim válasza:
Próbáld ki,és kiderül.:DHa sikerült,írj komit Amcsiból:-)))
2/25 anonim válasza:
Ha ráírják, vigyázat törékeny, akkor valószínű. Nem feltételzem, hogy légüres térben tárolnának, vigyél azért oxigénpalackot is!
3/25 anonim válasza:
És hibernáld magad arra az esetre, ha átfilágítanának, vegyél fel páncélt...
4/25 A kérdező kommentje:
Oké :D Csak ne köpjetek be :D A törékeny ötlet tényleg hasznos :D Olyan jó lenne látni az én drágámat, csak nincs pénzem repjegyre. Ó, vagy másik ötletem van! Nincs valakinek fölösleges pénze, hogy kölcsönadjon nekem? Eskü, megadom... egyszer :D
2009. okt. 21. 11:46
5/25 anonim válasza:
Vigyázz mert ahol téged fognak szállítani, ott nem lesz fűtés. Mire odaérsz, már hibernálnod sem kell magad.
6/25 A kérdező kommentje:
Nem baj veszek pulcsit meg bundabugyit. Meg van oldva. :)
2009. okt. 21. 11:55
7/25 anonim válasza:
Azt azért vedd figyelembe, hogy a szállítás költsége ~100ezer Ft lesz... Nem tudom mennyi a rep.jegy.
8/25 A kérdező kommentje:
Kb. 300 E Ft Budapestről Pittsburghbe ráadásul akkor még onnan el is kéne jutnom valahogy oda, ahol ő lakik, tehát sokkal jobban megéri a doboz :D
2009. okt. 21. 12:07
9/25 anonim válasza:
Át fognak világítani röntgennel,és valószínű hogy a csontvázad alapján meg fogják látni,hogy ember vagy,és akkor kicsomagolnak.
Szóval egy hangyányi esélyed sincs.(talán a hangyabokányi)
Egyébként ilyen nagy csomagokat hajóval szokták szállítani,amivel kb 1-2hét alatt érnél oda,hacsak nem a légipostát választod,de akkor már az ára szinte ott van mint egy repülőjegynek:)
10/25 A kérdező kommentje:
Na, ezen most elszomorodtam :( Akkor marad az átúszás, csak ahhoz előbb meg kéne tanulnom úszni.
2009. okt. 21. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!