Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit szólnátok ha 1 csaj...

Mit szólnátok ha 1 csaj beöltözne Bartosnak?

Figyelt kérdés
das ist Mösternek. Magasság,súly,alkat megegyezik...hajtetkót rajzolok,koszos munkásruha van a fizikai munkás apámtól,félszárú légyszaros szemüveg is van...érdekes paródia das ist csaródia lenne,csak lehet a Paradicsomfejű Nagy Bartos kibukna a copyrightok miatt,kellene a beleegyezése,hol lehet tőle engedélyt kérni? Elmebeteg ötlet tudom.

2013. jún. 27. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Ki az a Bartos?

Googliztem és valami hobó figurát találtam...

Tuti beteg ötlet,de lehet hogy az ilyenekért szeretnek téged! :)

Valami alkalomra akarsz kiöltözni?

2013. jún. 27. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Bartos magyarorszag 1ik legismertebb hajlektalana...internetes celeb,elmebeteg :-D
2013. jún. 28. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:

De Én tényleg most hallok róla elsőre..

:)

Inkább öltözz be rendőrnőnek és büntess mindenkit!(legalább is Én az ilyeneket jobban sunáznám!)

:)

2013. jún. 28. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
hobbó figura lol xDDD mocskos apa baszó az nem hobbó
2013. jún. 28. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Miert apabaszo? Es van ki sunazzon szal nem kell rendornek oltozom...viccbol akarok beoltozni :-D
2013. jún. 28. 18:18
 6/7 anonim válasza:
bartosizmus.com on találhatsz Bartossal kapcsolatos dolgokat, szerintem nézzétek meg!
2013. jún. 29. 00:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Amugy en sajnalom ezt a Bartos gyereket...tiszta jo verseket irt regen meg jol tudta kritizalni a mai birka nepet meg anno 2001ben...2004ben meg arrol irt h leszokott a piarol meg h Nietzchet olvas...azert nem minden csöves ilyen. Kar h elitta az agyat...de hat ezt latta othon csori gyerek...
2013. jún. 29. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!