Segítség? Mindjárt kinyírom magam?
Figyelt kérdés
A kezem valamiért automatikusan beindul és olyan pofonokat ad ököllel,hogy kilóméterekre repülök. Már adtam neki vissza de furcsa módon valahogy én éreztem meg. A másik meg az,hogy olyanokat látok,hogy itt egy szellem egész nap rajtam röhög mint valami elmebeteg illetve holdkóros illetve fogyatékos. Már 841 poharat vágtam hozzá de semmi... A kezemmel mivan? Most is adott egy pofont és csillagokat látok. Lehet,hogy ez valami influenza? Meg azt is hallom,hogy Hitler itt reppel, meg remixeli azt hogy: NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN! Mondtam neki,hogy kussoljon de annál erősebb a hangja és idegesítőbb :D azóta már videót is csinált egy paródiát,hogy hogyan szekál ez a félkegyelmű. :D itt van : http://www.youtube.com/watch?v=GVC_g68nUpo képzeljétek milyen pofákat vágok erre lehet kinyiffanok idegemben. Meg itt szekál a hülyeségeivel,hogy elfoglalom egész Európát meg stb... Valaki ötletet? :D2013. jún. 18. 15:34
11/16 A kérdező kommentje:
Most mondd meg, úgy őszintén KI ERŐLKÖDIK? Te ne erőlködj avval,hogy hagyd már abba meg STB(.)... Inkább ahelyett,hogy itt kritizálnál értenéd meg a hülyeségemet!
2013. jún. 19. 10:20
12/16 A kérdező kommentje:
Meg idefigyelj, lehet,hogy ez másnak a betegsége az amit most humorba leírtam... De mire való a humor kategória, ha azon nincs egy olyan kérdés amitől lehet nevetni? Miért találták akkor ki? Elmondom az az erőltetett HUMOR kategóriában lévő kérdés mint például: Jössz ki kapálni? ..............
2013. jún. 19. 10:26
13/16 A kérdező kommentje:
Van nekem is egy olyan kérdésem névszerint a: Hülye vagyok vagy hülye vagyok? Kitörlöm mert nem vicces hanem szánalmas...
2013. jún. 23. 19:56
14/16 anonim válasza:
Nekem egyszer a kezeim egy reggel meg is szólaltak és magától mozogtak és valami olyasmit mondtak nekem hogy azért szólaltak meg mert már elég érett vagyok és át segítenek a kamaszkoromon mikor azon már túl vagyok de mindegy és idegesítő volt mert mentem az utcán és nagyon leégettek csapkodtak idegen csajoknak a seggére stb. és egyszer verekedtünk és fojtogattak meg minden és a jobb kezemet Leonidas-nak Hívták a másikat Eltonnak
16/16 A kérdező kommentje:
Az komoly :D 15/F
2013. jún. 24. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!