Segítség? Mindjárt kinyírom magam?
Figyelt kérdés
A kezem valamiért automatikusan beindul és olyan pofonokat ad ököllel,hogy kilóméterekre repülök. Már adtam neki vissza de furcsa módon valahogy én éreztem meg. A másik meg az,hogy olyanokat látok,hogy itt egy szellem egész nap rajtam röhög mint valami elmebeteg illetve holdkóros illetve fogyatékos. Már 841 poharat vágtam hozzá de semmi... A kezemmel mivan? Most is adott egy pofont és csillagokat látok. Lehet,hogy ez valami influenza? Meg azt is hallom,hogy Hitler itt reppel, meg remixeli azt hogy: NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN!NEIN! Mondtam neki,hogy kussoljon de annál erősebb a hangja és idegesítőbb :D azóta már videót is csinált egy paródiát,hogy hogyan szekál ez a félkegyelmű. :D itt van : http://www.youtube.com/watch?v=GVC_g68nUpo képzeljétek milyen pofákat vágok erre lehet kinyiffanok idegemben. Meg itt szekál a hülyeségeivel,hogy elfoglalom egész Európát meg stb... Valaki ötletet? :D2013. jún. 18. 15:34
2/16 anonim válasza:
Azért nem vagy vicces, mert van ilyen betegség a valóságban is. Az egyiket úgy hívják, hogy skizofrénia, a másikat pedig úgy, hogy idegenkéz-szindróma, amikor a saját kezed fojtogatni kezd, vagy bármi mást csinál, amit te nem akarsz. Nem vicc:
Mielőtt megláttam volna a kategóriát, egy pillanatra azt hittem, hogy neked is ez van.
3/16 A kérdező kommentje:
Nevess inkább! Bár tudom ha igazi betegség lenne akkor nem így fogalmaztam volna meg,hogy: kilóméterekre repülök. Látom már elolvastad a kategóriát. Előbb mindig kategóriát olvass és utána a kérdést.
2013. jún. 18. 15:47
4/16 A kérdező kommentje:
Különben is nem teljesen betegség az idegenkéz-szindróma mert azt úgy írták le, hogy alien hand űrlény kézfej a jelentése de szellemkéznek írták ami egyénként ghost arm lenne angolul.
2013. jún. 18. 15:50
5/16 A kérdező kommentje:
És én normális ember vagyok (bár a kérdéseim miatt kicsit troll...) lehet,hogy ez egy betegség de én tudok magamon uralkodni mindent csak akarni kell mondom annak akik ilyen betegségben szenvednek. Ha nekem lenne ilyen bajom rendesen kicsavarnám eltörném az engedetlen kezem. Az agyadból jönnek parancsok,hogy mondjuk "vedd fel azt a DVD-t a földről!" Tehát visszatérve a kérdésre segítenétek?
2013. jún. 18. 15:57
8/16 anonim válasza:
Há baze ezen a kérdésen akkorát röhögtem nagyon jól összehoztad grat :D
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi, de most már megijedtem mert még mindig magyaráz ez a félkegyelmű itt mellettem,hogy elfoglalja Egész Európát, b*zdki hadsereget is hozott már. A ventilátortól meg fél azt mondja,hogy valami időgép de szerencse este mindig lerázom azt hazudom neki,hogy jön egy meteor és hozza ide az összes katonáját és imádkozzanak. A szellem még mindig itt van és belehajol a képernyőbe és nézi,hogy mit írok és egy Gösser sör van a kezében azt iszogatja és röhög rajtam mint egy fogyatékos... Már fújtam rá szúnyog írtót attól megszédült, de csak hülyébb lett. És nem beszélve arról,hogy a kezem amit megfogható tárgyat észlel mindent kidob az ablakon xDD. Meg még, akkor lehet,hogy csak képzelődök de egy Kenguru itt pofázik nekem: "ha olyan erős a kezed gyere mutasd meg,úgy se láttam még csillagot!" Itt edz már lekellett bontanom szinte az egész házat most fogom újraépíteni szerencsére még ez a rész megmaradt a gépemet nem engedem :D De kibírhatatlan mindegyik. Hogyan tüntessem el ezeket,(ezt/őt Hitler esetében) Segítség?
2013. jún. 19. 08:13
10/16 anonim válasza:
Nem érzed,hogy már abba kéne hagyni? Miért erőlködsz? Nem vicces,másnak ez valós betegsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!