Családi pótlék ügyében kérném segítségeteket!?
Figyelt kérdés
Megnősültem és egy özvegyasszonyt vettem feleségül akinek van egy felnőtt lánya!Apám gyakran ellátogatott hozzánk,aminek az lett a vége, hogy feleségül vette a mostohaleányomat!Ezek után mostohohalányom lett a mostohaanyám,az apám pedig a vejem!Apám feleségének,illetőleg a mostohaleányomnak,aki egyben az anyám,született egy fia akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok,mivel mostohalányom anyjának vagyok a férje és így feleségem lett a nagyanyám!Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyereke aki apámnak a sógora lett,nekem pedig a nagybátyám egyszemélyben,mert ha a mostohaanyám testvére a fiam akkor magamnak az öregapja vagyok!Szerintetek jár e családi pótlék gyerekemnek illetőleg nagybátyámnak?2013. jún. 10. 17:13
1/6 Péter222 válasza:
Ez szép történet! Nem lennék a helyedbe! De igen ha lesz gyermeked természetesen kapsz!
3/6 anonim válasza:
Már megint kiírtad? Pár havonta kiírod, te erre élvezkedsz?
4/6 Péter222 válasza:
Lehet ez a titkos családi vágya:) de a lényeg hogy ne aggodjon kap családit!
5/6 A kérdező kommentje:
Sose írtam még ki!!!
2013. jún. 10. 19:07
6/6 anonim válasza:
Orbán Vitya vagyok és lóf*szt kapsz Te nem családi pótlékot!
Jah és ha a mentő ami viszi a feleségedet a kórházba szülni elakad útközben hótorlasz miatt, hókotróra ne számíts, de küldök sms-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!