Most úgy egyébként, miért kell elolvasnod ezt a kérdést?
Figyelt kérdés
Látom innen a fejedet,vidd már messzebb,ezt is minek olvasod el? xDD Na most komolyan ezek után még a következő mondatot is elolvasod...Ha mégtovább olvasod jössz nekem egy 100000$-al.Na tessék ezt is elolvastad... Hát ezt nem hiszem el xDD Hagyjál már békén! :D2013. jún. 8. 15:46
11/19 A kérdező kommentje:
Híres leszek :D
2013. jún. 12. 20:18
12/19 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz : CSAK .Közöd mennyi?Én így szórakozom,te meg ahogy tudsz.Kiírsz egy szívatást és vigyorogsz,hogy pörögjön fel a forgós foteled és essen ki a szádból a cumis üveg.Te most miért olvasod az enyémet ha én meg nem olvashatom a tiédet?Hmmm,na magyarázd már meg a bizonyítványod!Erre varrjál gombot és egész éjszaka gombolkozz.
13/19 A kérdező kommentje:
Az utóbbi-é valami hosszú válasz látásra. Tartom a szavam, olvasni noku!
2013. jún. 13. 17:59
14/19 anonim válasza:
áááá....végre rájöttem.Te nem is tudsz olvasni......
15/19 A kérdező kommentje:
Jaj de jó látom hogy a válaszok száma egyre több mint volt.
2013. jún. 13. 20:57
16/19 anonim válasza:
Mi van bakker?!Csak nem megtanultál olvasni?És mégis csak elolvasod a válaszokat?Pleknis vagy.Most már menj és húzódzkodj be a kis vackodba.Na mi van?Csak nem megsértődtél mert vissza nyal a fagyi?
17/19 A kérdező kommentje:
De jó!! :)) tényleg híres leszek! :) :)
2013. jún. 14. 07:16
18/19 anonim válasza:
Mi van?Elaléltál magadtól?Álmodik a nyomor?!!!!!!!!!!!Nem híres,legfeljebb körözött hírhedt leszel XD .Az ilyen dolgokért amit te művelsz,fejvadászokat alkalmaznak XD .
19/19 A kérdező kommentje:
Na jó! az utóbbi választ elolvasom. Csak annyit mondok rá hogy mindenki magából indul ki. Te nyomorult mit képzelsz magadról? Ki vagy te? Te nyomornak a hulladékjának a hulladékja, NEM TUDOD MI AZ A HUMOR KATEGÓRIA?
2013. jún. 15. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!