Veccő Veronika azaz Fejnélküli Loúvas, miért áltál át a loúvakhoz? (Egyébként megtaláltam a fejedet)
"Egyébként megtaláltam a fejedet"
A zsebemben? Mert oda tettem, de azóta nem találom :D
Az lesz a legjobb ha bemásolom azt amit ő írt erről.
A Fejnélküli Loúvas válasza:
Évek óta járom az EZO témakört.
Sokáig névtelen troll voltam, de lassan megismerhetett a világ úgy, mint a 'Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA' szóvivőjét. Később újra ismeretlenül burkolóztam az árnyékokba és osztottam az észt, de aztán megvilágosodtam.
Abraca Amanda lett a nevem, híres TV, telefon jós és állatorvos voltam, büszke a munkámra.
Később, mikor száműztek, Veccő Veronikaként tértem vissza, mint Abraca Amanda hasadt személyisége, aki egyben veccőgyáras és loú ellenes.
Újabb száműzetés következett az örök zöld mezőkre.
Visszatértem Csiribú Csillaként, mint a híres auraellenőr és távollátó, őriztem az ezósok nyugalmát, segítettem a szellemi fejlődésüket felvetéseimmel, válaszaimmal.
Újra száműztek, nem szerették a véleményem.
Most pedig itt vagyok, mint Fejnélküli Loúvas, a loú hadsereg vezére, áttértem loú ellenességemből az oldalukra, mert megláttam, milyen szép állatok is ők, így, pont akkorán mint egy ló, csak kicsit nagyobban!
Ezo témakör, én szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!