Ha indítanék egy troll tanfolyamot, lenne rá jelentkező?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert angyal tanfolyam már van, meg párnanadi, meg agykontroll, meg anyám tyúkja...Kéne már valami új és ilyen még nincs!2013. jún. 5. 12:49
1/11 anonim válasza:
Igen, de csak ha online email-es is lenne. :)
2/11 anonim válasza:
Ilyen Gyűrűk Úrás troll tanfolyam? :DD
3/11 anonim válasza:
Az órák gondolom a harmadik emeleti lányvécében lennének a Roxfortban :D
4/11 anonim válasza:
Beteg ez a gyakorikérdések is az már tuti!
5/11 Sparr0w válasza:
Én tanárnak jelentkeznék max, mert Német táncot lejtek most mert jókedv és trálállá remélem hogy tetszik majd a pidilipidili hééj, kérsz egy kicsi káposztát germán srác, germán srác? Igen kérek káposztát.
6/11 anonim válasza:
és kell hozzá valami érettségi vagy jó lesz a 8 ált. is? :DDDDD
7/11 anonim válasza:
én jelentkezem.....írjá......:oooooo
9/11 anonim válasza:
Én is szeretnék rá jelentkezni. :)
10/11 anonim válasza:
Nem kell ide tanfolyam, mindenkinek van annyi esze hogy tudjon trollkodni. Direkt akik meg erre jelentkeznek, vagy üzik ezt az ipart azoknak nagyon sok szabadidejük van mások boszantására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!