Sinead kérdése:
Hová tűnnek a zoknijaim?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 07:25
3/9 anonim válasza:
Nálam lehetnek, mert én is csak fél pár zoknikat találok :) De engem nem érdekel! Felemás zokniban nyomulok! Szólj, ha cserélhetünk :)
4/9 anonim válasza:
Nekem is eltűnik.....
Szerintem ez egy globális összeesküvés, és az eltűnt zoknik egyszer visszatérnek, és meghódítják a Földet.
Isten irgalmazzon meg nekünk!
5/9 anonim válasza:
Talán még lehet egy jó marketing fogás is.... direkt olyan zoknit fejlesztenek ki a zokni kutató mérnökök, amelyik visszatér a gyárba, és keres egy új párt, amit eladhatnak újra.
6/9 anonim válasza:
Talán értesítenünk kellene a Kormányt erről a jelenségről, és indítanának egy program sorozatot, ahol zenés-táncos mulatságban a magányos zoknik megtalálhatnák a saját párjukat.
7/9 anonim válasza:
Csodálom is egyébként, hogy az Investigation Discovery tv nem foglalkozik az eltűnt zoknikkal.... talán egy másik dimenzióban ahol a zoknik dominálnak, egy ilyen csatorna is létezik... talán... de akár a reptilián inváziót is előrejelezheti. A kormányunk mintát vesz a zokninkból, és egy összesített új vegyi fegyvert gyártanak a reptiliánok ellen.
8/9 anonim válasza:
Valaki abba rejszól? Nincs bátyád vagy öcséd?
:ooo
9/9 anonim válasza:
az ufók ellopják hogy pastát csináljanak belőle! az én zoknijaim is eltűnnek :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!