Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hová tűnnek a zoknijaim?

Sinead kérdése:

Hová tűnnek a zoknijaim?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 07:25
 1/9 anonim ***** válasza:
El.
2013. jún. 5. 07:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,visszahozom őket!
2013. jún. 5. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálam lehetnek, mert én is csak fél pár zoknikat találok :) De engem nem érdekel! Felemás zokniban nyomulok! Szólj, ha cserélhetünk :)
2013. jún. 5. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is eltűnik.....

Szerintem ez egy globális összeesküvés, és az eltűnt zoknik egyszer visszatérnek, és meghódítják a Földet.

Isten irgalmazzon meg nekünk!

2013. jún. 5. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán még lehet egy jó marketing fogás is.... direkt olyan zoknit fejlesztenek ki a zokni kutató mérnökök, amelyik visszatér a gyárba, és keres egy új párt, amit eladhatnak újra.
2013. jún. 5. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Talán értesítenünk kellene a Kormányt erről a jelenségről, és indítanának egy program sorozatot, ahol zenés-táncos mulatságban a magányos zoknik megtalálhatnák a saját párjukat.
2013. jún. 5. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Csodálom is egyébként, hogy az Investigation Discovery tv nem foglalkozik az eltűnt zoknikkal.... talán egy másik dimenzióban ahol a zoknik dominálnak, egy ilyen csatorna is létezik... talán... de akár a reptilián inváziót is előrejelezheti. A kormányunk mintát vesz a zokninkból, és egy összesített új vegyi fegyvert gyártanak a reptiliánok ellen.
2013. jún. 5. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Valaki abba rejszól? Nincs bátyád vagy öcséd?

:ooo

2013. jún. 5. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
az ufók ellopják hogy pastát csináljanak belőle! az én zoknijaim is eltűnnek :O
2013. jún. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!