Hova tűnnek az ázsiai halottak?
Figyelt kérdés
Gondlom ti is észrevettétek, hogy egyre több ázsiai népesíti be a városainkat. Szerintem nem sokan találkoztunk a sírjaikkal a temetőkben. Hová tűnnek haláluk után?
(remélem tegnap ebédre nem egy nagymamát ettem ananászos csirke néven :S )
2011. nov. 21. 21:28
1/4 anonim válasza:
Gondolom legtöbben a hazájukban szeretnének nyugodni.
2/4 anonim válasza:
„(remélem tegnap ebédre nem egy nagymamát ettem ananászos csirke néven :S )” ezt remélem nem gondoltad komolyan. Am a híradóban is lehet hallani, hogy pl külföldönmeghal egy magyar akkor őt magyar országra hozzák vissza, itt is így megy csak éppen innen viszik el (szerintem).
4/4 anonim válasza:
- Még nagyon kevesen vannak a városokban, ha itt is lennének eltemetve nem tűnne fel.
- Népszerű a hamvasztás is (részben olcsóbb)
- Többségük "fiatal"
- Általában hosszabb ideig élnek mint a magyarok. (japánok a világon a legtovább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!