Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Igaz lehet a jóslat hogy...

Igaz lehet a jóslat hogy Orbán Viktor hozza el a földi királyságot?

Figyelt kérdés

Szerintem igaz lehet nagyszerü tettein már érzödik is hogy közel a kánaán.

Nem minden napi ember az egyszer már biztos.

Egy nagy tudású inteligens ember aki mi értünk küzd, harcol minden nap.

Tiszta szívemböl szeretem és leborulok elé és mennyei királyságához.

Hamarosan elhozza a változás szelét.

2013. jún. 3. 21:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De hogy néz minket senki hülyének csak ez a nép sokat gondol magárol, azt hiszik hogy mindenki velünk foglalkozik pedig elárulom nem foglalkozik velünk senki ( csak Viktor ) olyan kicsi ország ez hogy sokan azt se tudják hogy létezünk, és ez a nép mindig elégedetlenkedik -.-"
2013. jún. 3. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha Európába kijutsz hosszabb időre, nem egy egy hetéig tartó utazásra, rájössz hogy ismernek minket, nem is szeretnek pont viktorod miatt, részben politikusaink miatt kinevetnek, megvetnek másrészt másért is, de az nem tartozik ide.
2013. jún. 4. 01:08
 13/14 Joe Makepeace ***** válasza:

Ceausescu mit meg nem adott volna egy ilyen házi költőért mint amilyen te vagy Viktornak!

(lehet, hogy neked is fogják a fegyvert a halántékodhoz, vagy alapjáraton vagy ennyire szerencsétlen hülye?

2013. jún. 5. 23:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem értem hogy nem lehet szeretni? Igaz Jézusnak is meg kellet haljon hogy legenda legyen. De én imádom ö egy élö legenda, szìvem szerint magamra tetováltatnám, de félek hogy megvernének mert ez a nép mindig az aktuális minisztert szidja, ilyenek az emberek ez már mindenkibe belle van táplálva, és már azt se akarja senki meglátni ha egy ilen nagyszerü minisztert ellnökünk van mint Viktor, mert ö sokat tesz az országért és mi értünk.
2013. jún. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!