Lehet e az hogy Jézus Krisztus Orbán Viktorban reinkarnálódot?
Sokan! Nagy tervei vannak olyan nagyok ami össze töri az egész mai politikát, persze ez a külföldi Országoknak se fog tetszeni, de ö inkább meghal "megint" csak hogy nekünk jobb legyen.
Kitartás Viktor veled vagyunk a jóban rosszban.
"Kedves" kérdező Anonymous!
Amikor fölrámoltad ezt a "kérdésed", akkor nem mutatta neked a hasonló kérdések között, hogy volt legalább két ilyen "kérdés" már?
A helyzet a következőképpen áll:
Nem vagyok egy szentfazék, de azért BÁRKIT ezen a földön, BÁRMELYIK földi halandót, Jézushoz, hogy bármelyik szenthez hasonlítani nemcsak hogy égbekiáltó ökörség, de szentségtörés is! Még a Teréz anyát sem lehetne Szűz Máriához hasonlítani, pedig ő nem csak prédikált, meg magyarázott másoknak, hogy hogyan is kell(ene) élniük, hanem ő aztán tényleg rengeteget tett az emberiségért! Azért maradjon már néhány tabu téma, o.k.?
Nem kell sértegetni a ténylegesen hívő keresztényeket, és az egyházat sem, amit természetesen mindenkinek joga van nem elismerni, vagy elfogadni, de ez olyan, mintha a vallásból viccet csinálnál, holott a fasisztákon, rasszistákon, mocskos nácikon kívül mindenki politikai, és vallási meggyőződését mindenkinek még neked is drága kérdező kutya kötelességed tiszteletben tartani, és legfőképp nem egy népnyúzó, aljas, a MAGYAR népet a nyomorba taszító, embereket az öngyilkosságba hajszoló senkiházi kisrákosit akár egy lapon emlegetni a Messiással, vili?
Orbán Viktor bocsáson meg neked.
Ha az utolsókat nem írod akor talán még el is fogadtam volna, de így látszik hogy egy aljas fidesz gyülölö vagy.
Humor kategória?
Ez az oldal moderátorainak hibája, hogy az én véleményemet nem tartja tiszteletben és komoly kérdésemböl viccet csinál. Grat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!