Cigány szeretnék lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden vágyam, hogy cigány legyek. Van rá valami megoldás? Esetleg valami kapszula, vagy plasztikai sebészet?
Úgy hallottam, hogy ha lopok, szurkálok és nem dolgozok semmit, akkor cigány leszek, de eddig nem vált be. Még a segélyt is fölvettem, de még mindig magyar vagyok. Erre tényleg születni kell? Mi a megoldás?
2013. máj. 25. 18:53
11/15 anonim válasza:
A cigányok vérében van egy speciális keverék, csapolj meg egy cigányt és hajts magadon végre egy vérátömlesztést...
12/15 anonim válasza:
Egyszerű, étcsokival bekened magad (olvasztott)és menj el a putriba tanulni xD
13/15 anonim válasza:
Vegyél egy kötelet, kösd a nyakadra és a többit már te magad is tudod!
14/15 anonim válasza:
Ilyen rasszista megnyilvánulást miért nem törölnek az oldalról?Ezért már börtön is járhatna.
15/15 dugojozsi01 válasza:
Imatkozz istenhez hogy valtoztasson olyan fekete retekke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!