Bölcsődei ballagásra mit illik adni és milyen értékben?
Figyelt kérdés
Nem gáz egy tihanyi nyaraló? csak két szobás, nem túl gagyi?2013. máj. 24. 12:55
1/8 anonim válasza:
Attól függ kinek! Ha az egész óvodának adnád, akkor nagyon gagyi, mert nem férnének el benne! Szerintem inkább vegyél egy csokor répát. Az ha vázába teszik sokáig eláll!
2/8 Sparr0w válasza:
Bölcsődei ballagásra szerintem az üveges rum játszik.
3/8 anonim válasza:
nekem tavaly ballagott unokaöcsém a bölcsiből. tőlünk egy budai villát kapott. szerintem a tihanyi nyaraló sem gáz, viszont ha nem a közelbe lakik, akkor nem árt még egy autó is sofőrrel. :)
4/8 anonim válasza:
Á csak egy tihanyi nyaraló... Én anno egy szigetet kaptam!
5/8 A kérdező kommentje:
Kincses szigetet? Rummal. Kalózhajóval. Talán így együtt..
2013. máj. 25. 22:09
7/8 Sparr0w válasza:
A hajót ki kell érdemelni harccal...
8/8 A kérdező kommentje:
harccal... Hát könnyen lehet, hogy bunyóvá alakul az ünnepélyes bölcsődei ballagás, ha beállítok egy hajóval, néhány bodzapuskával..
2013. máj. 26. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!