Milyen lény születne ebből a kapcsolatból? Szkeptikusok, mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Én egy ufó vagyok és beleszerettem Orsitsch Máriába, aki mint tudjuk, ember. Szeretném feleségül is venni, de most nem ez a lényeg, hanem, miután elvettem és csináltam neki egy csomó gyereket, akkor milyen gyerek születne? Én egy plejádi reptoid szilvásbukta vagyok, Mária pedig, mint tudjuk, ember. Mária, leszel a feleségem?2013. máj. 21. 23:31
2/8 anonim válasza:
Az elrabolt tehénnyeiddel mi van?
3/8 anonim válasza:
Leszek tanú. Mert a szilvásbuktát szeretem.
Milyen lény? hát azt nem tudom.. Talán gyakori?
4/8 anonim válasza:
Gyanítom, hogy Mária már korábban is intim kapcsolatban lehetett egy-két Alfa Tauriról érkezett földönkívülivel, szóval a szüzességére ne nagyon alapozz!
A vril-erővel jó lesz vigyázni!
5/8 A kérdező kommentje:
mérnem írsz mária????!! :(((
2013. máj. 22. 00:25
6/8 anonim válasza:
Látod, ilyenek a földi nők. Kínozzák a hősszerelmes plejádi reptoid szilvásbuktákat. Biztos, hogy itt akarsz családot alapítani?
7/8 anonim válasza:
Reptiod fejű, szilvásbukta testű, kentaúrtehén lenne a gyerekeid 89.35%a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!