Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 7 éves vagyok. Fog még nőni a...

7 éves vagyok. Fog még nőni a mellem?

Figyelt kérdés
Tiszta lapos vagyok,fog még nőni.Sajnos a 95D-s melltartó kicsi:( Amúgy ha melltartót hordok,előbb megjön a menzeszem?
2009. okt. 3. 18:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Ne is számíts arra, hogy ilyen öregen nőni fognak a melleid, illetve a menszeszed a melltartó hordásával igen is összefügg, szóval gyorsan dobd le !
2009. okt. 6. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
tuti ,hogy fog!!ennyi idősen még csak ekkora melled van? szerintem te nagyon korcs vagy már bocsi.elárulok valamit.ha bugyit is hordasz még elöbb megjön a nyári mikulás,mivel majd abba kell a szárnyas.ezt valamilyen módon érzékeli a nuni,és legalább 8-9-évesnek ítél meg.
2009. okt. 6. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

ez a kérdés komoly? Nekem már két évesen volt 180S-es melltartóm! hathónapos volta, amikor megjött. Három évesen szültem az első gyereket. Mostmár nagymama vagyok. Sőt, már a temetésem szervezik.:)

L/5

2009. okt. 6. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"ez mekkora egy hülyeség...14éves korod körül fog megjönni a menszeszed ha hordassz meltartót ha nem ...és a melled is nőni fog biztos..."

Kedves barátom, ez a humoros kérdések szekciója. Itt többnyire hülye agyament kérdéseket teszünk fel, és a nálunk is elborultabb pszichátriai kezeltek, adnak rá még agyamentebb válaszokat. Amúgy meg akinek nem inge annak gatyája. :)

2009. okt. 6. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

a menzeszed ninc smég meg? ennyi idősen már gyereked "kelle hogy legyen! 95D-s a melled? hahaha, ilyen kicsi mellem 2 évesen volt. nekem most 100/H, bár tudom hogy ez kicsi, de hát ez van. meg asszem terhes is vagyok, mert tegnap a tablettát húzta a fasz.ára a pasim és én meg az óvszert nyeltem le."

Elmebetegek gyülekezete. :D

2009. okt. 6. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A melled ezután valóban csak befelé fog nőni, de ne izgulj. Vedd fel a kapcsolatot az Állatkerttel, köss előre szerződést, mert te lehetsz 3 év múlva a legkisebb 2pupu teve:))

Qvazimoncsi

2009. okt. 7. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
BETEGEK VAGYTOK DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ XD
2009. okt. 7. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam, hányszor mondjam még neked, hogy nem fogsz menzeszelni, hiába várod a mikulást az csak a lányokat látogatja 7-8 éves korukig, aztán már ők sem hisznek a húsvéti tojásban. A melltartóimat meg hagyjad békében, ha még egyszer rájövök, hogy magadra feszegeted őket, akkor apáddal fogom felsikáltatni a Keleti pályaudvar mennyezetét.

csókol mami

2009. okt. 7. 20:48
 19/19 anonim válasza:
Senkinek nem esik le hogy ez a kérdés csak egy "paródia"?
2011. júl. 8. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!