7 éves vagyok. Fog még nőni a mellem?
ez a kérdés komoly? Nekem már két évesen volt 180S-es melltartóm! hathónapos volta, amikor megjött. Három évesen szültem az első gyereket. Mostmár nagymama vagyok. Sőt, már a temetésem szervezik.:)
L/5
"ez mekkora egy hülyeség...14éves korod körül fog megjönni a menszeszed ha hordassz meltartót ha nem ...és a melled is nőni fog biztos..."
Kedves barátom, ez a humoros kérdések szekciója. Itt többnyire hülye agyament kérdéseket teszünk fel, és a nálunk is elborultabb pszichátriai kezeltek, adnak rá még agyamentebb válaszokat. Amúgy meg akinek nem inge annak gatyája. :)
a menzeszed ninc smég meg? ennyi idősen már gyereked "kelle hogy legyen! 95D-s a melled? hahaha, ilyen kicsi mellem 2 évesen volt. nekem most 100/H, bár tudom hogy ez kicsi, de hát ez van. meg asszem terhes is vagyok, mert tegnap a tablettát húzta a fasz.ára a pasim és én meg az óvszert nyeltem le."
Elmebetegek gyülekezete. :D
A melled ezután valóban csak befelé fog nőni, de ne izgulj. Vedd fel a kapcsolatot az Állatkerttel, köss előre szerződést, mert te lehetsz 3 év múlva a legkisebb 2pupu teve:))
Qvazimoncsi
Kisfiam, hányszor mondjam még neked, hogy nem fogsz menzeszelni, hiába várod a mikulást az csak a lányokat látogatja 7-8 éves korukig, aztán már ők sem hisznek a húsvéti tojásban. A melltartóimat meg hagyjad békében, ha még egyszer rájövök, hogy magadra feszegeted őket, akkor apáddal fogom felsikáltatni a Keleti pályaudvar mennyezetét.
csókol mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!