Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek fog még nőni a...

Szerintetek fog még nőni a mellem nagysága?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és szinte semmi mellem nincs miközben némelyik osztálytársaimnak már most nagyobb a melle mint némelyik tanáromnak... Anya azt mondja h ne aggódjak emiatt de hát már egypár fiú szóvá tette h nem zavar h ilyen kicsi.... szerintetek fog még nőni ?

15L

2011. márc. 14. 15:22
 1/4 anonim válasza:
100%
Igazából az embereknek minden testrésze 18-20 éves koráig nő,azzal meg ne foglakoz hogy kicsi,én nekem tetszenek is a kis mellű lányok :)
2011. márc. 14. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Alkat és főleg a gének határoznak, egy kis öröklődés is hozzátesz! Ne foglalkozz vele sokat attól még klassz ember válik belőled, különbözőek vagyunk és ez jó dolog! Nem csak és nem a mell méret a lényeg, ám való igaz a fiúk szeme megakad a nagyobb idomokon. Még sokat változik tested és hidd el a kicsi is gyönyörű és kívánatos annak aki téged megszeret! Gondolod a fiúknak mind húsz centis a farkuk, ők is besz@rnak ha azt hiszik kicsi! Fogadd el magad és boldog ember, szép hölgy válik belőled! Apóka.
2011. márc. 14. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Anyukádnak mekkora?És a női rokonok közül? mert kb akkorára számíthatsz te is.

Én 19 éves vagyok, de sajnos elég lapos. Ez sajnos genetika és öröklődés kérdése is. Nem fejlődött tovább 4.-es korom óta. Emiatt nagyon gátlásos vagyok, de legalább te ne legyél az! Biztos szép vagy és csinos.

És legalább a tiéd nem fog lógni, feltéve ha már nem fog nőni. De szerintem biztos, hogy neked még nőni fog hiszen 15 éves vagy.

Azokkal a fiúkkal meg ne foglalkozz :s vannak ilyen rosszindulatú emberek sajnos.

2011. márc. 14. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:
anyunak elég nagy de nem tom pontosan h mekkora de hát 3 gyerek után....
2011. márc. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!