Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tettél volna? :D

Mit tettél volna? :D

Figyelt kérdés
Egy autós ma majdnem elütött, nem az én hibám volt. Szépen megelőztem (30-as korlátozás volt, akkor épp betartotta), közben a táskámat nekinyomtam az oldalának. Nem tudom, mennyire sikerült nyomot hagyni. Majd befaroltam elé, és felraktam a lábam a motorháztatőre. Beintettem és elmentem. (lehető leggyorsabban, autómentes helyre, a biztonság kerdvéért :D) Autós helyében mit tettél volna? Mellékesen megjegyzem, totál ledermedt.
2009. okt. 2. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sajnos a randi ugrott mert nem én voltam ott...:D

És igen, max 40km/h-val lehet közlekedni a biciklivel, városon kívül is. Úgyh vigyázz mielött dombon lefelé elsuhansz a trafipax mellett :)

2009. okt. 7. 14:07
 12/18 A kérdező kommentje:
óóó, jaj :D de ha jól tudom, biciklit nem lehet bemérni. meg mi alapján keresnének? :D nincs rendszámom :D és igen-igen, ugrott a randi :P pedig a 5 óra után ráérnék :D
2009. okt. 7. 16:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Most már csak annyit mondhatok, nagy kár h nem én voltam az autós :D Ami a rendszámot illeti, jah anélkül elég nehéz megtalálni egy biciklist xD Max utánad megy, ha nagyon unatkozik. Egyébként egy guruló krumplit is be lehet mérni ;)
2009. okt. 8. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ha rátetted volan a lábad a kocsimra, és beintessz.... Amig a kocsi elött állsz, belataposok egy kicsit a gázba.

Max megpöcköllek egy kicsit, de nem szeretem, ha szórakoznak velem.:D

Szárazon nem úsztad volna meg.:D

2009. okt. 12. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem félsz hogy az autós is olyan mint te?

Selátsehall. A biciklistának is nézni kell az autókat és a gyalogosnak is. Az hogy elsőbbséged van az nem jelenti hogy meg is adják. Kereszteződésbe zebránál például a mögüled kanyarodó autókat kell nagyon figyelni és elugrani ha bármi van mert azoknak könnyen a holt terébe maradsz. Ja és ha nincs lámpád országúton és jön szembe is autó akkor a mögüled érkező autó semmit nem lát belőled. még akkor se nagyon sokat ha van lámpád.

2009. okt. 12. 23:05
 16/18 A kérdező kommentje:
de ez egy tök elhagyatott rész, jók voltak a látási viszonyok is :D és tudom, hogy kereszteződésben kell nézni az autóst, mégha nekem is van elsöbbségem.
2009. nov. 7. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
nem semmi ez a sztori
2010. ápr. 19. 21:11
 18/18 A kérdező kommentje:

nem mindennapos, az biztos.

azóta újra nyeregben vagyok. az autósokat még jobban utálom :S

éppen egy hete és egy napja vagyok itthon, mert nem tudok járni, fáj a fejem és a hátam. kint volt az elsöbbségadás (neki) mégis kijött elém, én meg kocsi oldalára frankón fel. nem kis sebességgel (lejtő is volt, szval az még ráadás...)

de akkor sem hagyom abba!

2010. ápr. 20. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!