Mit tettél volna? :D
Akkor sajnos a randi ugrott mert nem én voltam ott...:D
És igen, max 40km/h-val lehet közlekedni a biciklivel, városon kívül is. Úgyh vigyázz mielött dombon lefelé elsuhansz a trafipax mellett :)
Nem tudom, ha rátetted volan a lábad a kocsimra, és beintessz.... Amig a kocsi elött állsz, belataposok egy kicsit a gázba.
Max megpöcköllek egy kicsit, de nem szeretem, ha szórakoznak velem.:D
Szárazon nem úsztad volna meg.:D
Nem félsz hogy az autós is olyan mint te?
Selátsehall. A biciklistának is nézni kell az autókat és a gyalogosnak is. Az hogy elsőbbséged van az nem jelenti hogy meg is adják. Kereszteződésbe zebránál például a mögüled kanyarodó autókat kell nagyon figyelni és elugrani ha bármi van mert azoknak könnyen a holt terébe maradsz. Ja és ha nincs lámpád országúton és jön szembe is autó akkor a mögüled érkező autó semmit nem lát belőled. még akkor se nagyon sokat ha van lámpád.
nem mindennapos, az biztos.
azóta újra nyeregben vagyok. az autósokat még jobban utálom :S
éppen egy hete és egy napja vagyok itthon, mert nem tudok járni, fáj a fejem és a hátam. kint volt az elsöbbségadás (neki) mégis kijött elém, én meg kocsi oldalára frankón fel. nem kis sebességgel (lejtő is volt, szval az még ráadás...)
de akkor sem hagyom abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!