Mit tettél volna? :D
Figyelt kérdés
Egy autós ma majdnem elütött, nem az én hibám volt. Szépen megelőztem (30-as korlátozás volt, akkor épp betartotta), közben a táskámat nekinyomtam az oldalának. Nem tudom, mennyire sikerült nyomot hagyni. Majd befaroltam elé, és felraktam a lábam a motorháztatőre. Beintettem és elmentem. (lehető leggyorsabban, autómentes helyre, a biztonság kerdvéért :D) Autós helyében mit tettél volna? Mellékesen megjegyzem, totál ledermedt.2009. okt. 2. 18:22
1/18 anonim válasza:
Kinek a motorhàztetöjére tetted a làbad?
2/18 A kérdező kommentje:
az autóséra, aki majdnem elütött. bocs ha nem jól fogalmaztam meg
2009. okt. 2. 19:09
3/18 anonim válasza:
Igen elég rosszul fogalmaztad meg. Például jó lenne tudni, hogy mivel mentél?
4/18 anonim válasza:
Biciklivel! Befarolt rátette a lábát a motorháztetőre... Tudja az autós, miért csináltad?
5/18 A kérdező kommentje:
hát akkor leírom mgegyszer, másképp
éppen egy város-falu külterületén bicikliztem, ahol egy kinfelejtett tábla miatt 30-as sebességkorlátozás volt. egy autós ahogy kikanyarodott az útra, majdnem elütött és észre is vette! Én az egyenesben, enyhe lejtőn megelőztem. Egy kicsit lassított, én pedig befaroltam elötte és feltettem tüntetőlegesen a lábam a motorháztatőre. Beintettem és elmentem.
*miközben előztem az autót, a táskámat igyekeztem nekinyomni a kocsi oldalának.
Mit tettél volna az autós helyében? Az autós volt a hibás!
2009. okt. 2. 20:14
6/18 anonim válasza:
Ideges lettem volna, hogy ne szórakozzá má!!
7/18 anonim válasza:
Körbetekertem volna rajtad a biciklit :)
9/18 anonim válasza:
1. Ha nő vagy és tetszessz, akkor meghívlak randira :D
2. Ha fickó, akkor berúglak az árokba és rád dobom a biciklit :D
Am, ha emlékezetem nem csal akkor a biciklivel max 40kph-val lehet menni :P
10/18 A kérdező kommentje:
upsz :D azt tom, hogy kismotorral max 40 km/h, de hogy biciklivel is?! nem gondoltam volna! :D és amúgy csaj vagyok :D
2009. okt. 6. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!