Legbrutalisabb bogar/rovar gyilkolasotok?
Figyelt kérdés
Szoval eleg hulye kerdes....de kivancsi vagyok :D2013. máj. 10. 22:21
1/10 anonim válasza:
Nem szívesen ölők meg rovarokat sem, mert végül is ők is élőlények. Mégis pár napja lelkiismeret furdalásom is lett egy pók megölése miatt. Egyszerűen lecsaptam a papucsommal, pedig mindig megfogom egy pohárral és kiviszem.. de ez túl nagy pók volt..
Kábé ekkora
néha akadnak ilyen példányok..
2/10 aspikami válasza:
Injekciós tűvel telenyomtam vízzel :D Ez elég brutális?
3/10 anonim válasza:
Felszúrkáltam egy csomó bogarat,hernyót meg lepkét egy hungarocellre aztán egy flakon spray meg öngyújtó segítségével lelángszóróztam őket.
4/10 anonim válasza:
Én 1x 1 óra hosszán át kínoztam egy legyet mielőtt megöltem vna. Először kitépkedtem a szárnyait, majd egyesével a lábait. Utána beletettem egy pohár vízbe, végül úgy vetettem véget a szenvedésének, hogy egy késsel levágtam a fejét.
5/10 anonim válasza:
Egyszer zergek meg alienek költöztek a padlásunkra és miután kereszteződött a két faj, milliárd számra elszaporodtak ... ekkor én beültem egy CB-0000G/C Reborns Gundam típusú harci páncélzatba és felperzseltem vele az egész várost.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszokat :D azt hittem h en vagyok a legbrutalisabb:))) kiderult hogy nem. Varok meg valaszokat
2013. máj. 12. 13:35
7/10 anonim válasza:
Uhh bakker...
Bátyámmal kicsiként azzal szórakoztunk,összeszedtünk egy csomó krumplibogarat,rajzoltunk a földre egy kört,és beleraktuk őket,amelyik kívülre ment azt kővel kinyírtuk.Meg injekciós fecskendővel telepumpáltuk őket vízzel,beleraktuk gyógyszeres üvegbe,és beraktuk a tűzbe...
Bár vicces,felnőttként belegondolva,nem vagyok rá büszke.
8/10 anonim válasza:
Kiástam a csimaszokat a mama kertjéből, rátettem őket egy fekete fóliával becsomagolt tányéra és kiettem őket a napra...mikor eleget szórakoztam rajtuk ahogy tekeregnek meg szenvednek a napon visszaástam őket az erdőbe :D Ráadás még pénzt is kaptam a rovartalanításért :D
10/10 Bajer válasza:
Csipesszel megfogtam egy legyet és öngyújtóval elkezdtem pirítani, na nem egyszerre hanem csak átvittem a lángon kb. 10-szer mire apróra égett és megdöglött. Nem bántam meg, a legyek fertőzésveszélyesek. A másik ami igaz ugyan nem rovar, de durva volt, hogy begyújtottam a fészerben lévő Salgó sparhertbe és gilisztát meg meztelen csigát tettem rá. Ott tekeregtek amíg a giliszta össze aszalódott ropogósra, a csiga pedig kidurrant és a belseje is ráégett az izzó lapra. A gilisztát megbántam, az hasznos állat. Rohadt büdös volt ahogy odakozmáltak. Miután kihűlt a tűzhely, a drótkefe elvégezte a piszkos munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!